Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Belty z jakich monsterow (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=196)

Pan Samochodzik 30-08-2003 18:35

Belty z jakich monsterow

No dobra, wiem z czego wypadaja belty(Mino Archer i Dwarf Solider) Mino archy sa slabsze od soliderkow ale nie wiem gdzie je znalezdz bo kopalni krasnoludow to jest duzo bo sa w kazoo i kolo gor. A teraz bym chcial sie dowiedizec gdzie je moge znalezc, nie piszcie ze na POH bo tam widizlem zwykle i 1 Mino maga.

n3m3s!s 30-08-2003 20:35

Nie wiem czemu uwazasz ze archery sa slabsze od soldierow. Na PoH jest ich kilka (sam tego doswiadczylem +1 smierc). Na soldiery chodze ze sperami a na Archery sie z beltami boje..........;)

Pan Samochodzik 30-08-2003 21:54

pzred chwiala bylem na POH kolega knaj na 20lvlu chyba gnal na pierwszge to wperwminoski to se zabil ja wmniedzy czasie z boku utluklem 2 achery bylem z lukiem i chyba z 15hp mi odjely, kolega poszedl to zarz patzre wraca zanim mino mag to walilmy maga musiaelem go uchnc bo by padl. Potem malo mu bylo poszedl z nowu to patrzyc goni go Mino Guard to zazol zwiewac a ja se szedlem za minem i walilem w ciorta zatrzymal sie raz walnol go o dostal 33 i zwielal dalej. Powiedizal ze idzemy do miasta. Ja tam wole sam nie chodzic bo ubije tylko mino i ino archy a na pozostale to juz f bomb trzeba.

MatKus 30-08-2003 22:04

Archerów masa jest w okolicy kazo - jak wychodzisz wyjściem z kazo na lewo, to idziesz potem zdłóż gór aż do żeki, i między 2 żeczkami przechodzisz w lewo (tu pare dwarf soldierów) i aż dojdziesz do kilku zwykłych minosów, tam trza kopać pod drzewem, i masz podziemia minosów (na -1 tylko zwykłe i archery, głębiej - różnie).

Po za tym moim zdaniem mino archer jest mocniejszy od dwarf soldiera. A szczególnie, gdy ma mało HP, wtedy wali bardzo mocno (podobnie jak hunter, acz słabiej)

Bobciu 30-08-2003 22:20

jeśli jestes palkiem to nie widze sensu chodzić na archery archery to w żadnym wypadku nie są potwory dla pallka za mocno biją a z czego mi wiadomo pal bez tarczy może łatwo zginąć od archera

n3m3s!s 30-08-2003 22:32

moze oj moze.4 mi wylecialo, kazdy puscil combo i padlem nie zdazajac vitki uzyc.oprocz tego gonilo mnie 8 cycow i jakies inne scierwo(resp na pohu)

Fox 31-08-2003 09:08

lol jaki, cudem mozesz dostac kobosa od mino archera z oldeglosci ?? Chyba miales laga bo combo to jest kilka roznych atakow na raz uzytych jak np smok

Mirthal 31-08-2003 10:18

Archery sa kilka razy grozniejsze od soldierow ,szczegolnie dla pallow. Kiedys poszlem moim 8 pallem na PoH nabic lvl ,niestety spotkalem archera... ucieklem z 3 HP (ufF) a po drodze zgubilem archera w okolicach palla 14 lvl... Po chwil owy pall przyszedl z tym ze na 13 lvlu i poszedl po cialo ja za nim i ledwo co przezyl z tym samym archerem spotkanie... A soldiery? Przywala z belta z 2-3 razy i to za 20-30 ,a archer potrafi za 100. Co prawda archer ma zajebiscie duzo beltow ,czasami ponad 20.

Bobciu 31-08-2003 10:41

Ja moim pallasem praktycznie bez sprzętu bo wszytką kase i sprzęt wydałem na arrowy (teraz wiem że źle zrobiłem )ale to było dawno i mój pierwszy pallek i od archwery dostałem cios za 147 o mało nie apdłem skosił nmie prawie jedym ciosem 8o 8o 8o

_Saijan_ 31-08-2003 15:19

Hehe, a ja spokojnie moim pallem bije archery na PoH :P
Oprocz tego archerow troche jest w outlaw camp.

Pan Samochodzik 31-08-2003 15:41

ja tez je spoko bije ja tam wszytko bije wszytkie tylko pzry magu sa straty jak czarami wali. i troche pzry archa jak z beltu walnie.

thunvil 31-08-2003 17:23

Ja archery sotkałm na Foldzie. Mało bo mało, ale zawsze coś...

Denagar 31-08-2003 19:08

Prawde mówiąc Archeruw sie troche boję :))
A na Foldzie nigdy nie byłem..ale odradzam to miejsce ze względu na pk :P

Umarlak 31-08-2003 20:38

Masz dobry trop! :P
Obok kaz sa mino tylko musisz dobrze poszukac.
Idz w lewo tylko tyle moge ci pomóc.

Bobciu 31-08-2003 20:42

hehe to ja powiem więcej idz na sam dól tam gdzie ejst 6 jaskiń idz an sam dólpotem w lewo może zajdziesz dziure kop i wio na mino

Pan Samochodzik 01-09-2003 08:20

Dobnra wy tu pierdolicie ze te archy sa 2 razy mocniejsze od dwarf soliderow a to gowno prawda. Poszeldme z kolega knaj na 18lvl to on zazwyczaj szedl pierwszy. Nie ma tarczy bo mam miecz 2 reczny, ale to co raz laga dostal i wysrawlem do produ patrze z lewa idza 2 arhy z przodu 1 no cuz widocnie smierc mi byla pisana. Wpierw walilem tego z przodu nie doszedl te jakos sie doczapaly eden zawalil za 44 pakuje w nie to obydwa padly. Siedzialem tam z poltorej godziny z kolega i jakos raz wylazilismy po jedzenie bo mi sie ztraly konczyly i tzreba bylo mane odnowic. Wynieslismy niedlego loot baga ktorego nam ukrad koles na 66lvlu w depo. Szkoda
To co pzretrwalo to 133 belty i 1 kusza w moim plecaku a 3 moje kusze poszlu wpierdu w lootbagu a kolegas stracil w nim ze 3k gp. Dziekuje i pozdrawiam

Dla informacji: Pall 16lvl, skile 50/33(chyba)

Dark Ice 03-09-2003 09:47

Archery sa mocne dla pally bylem tam rzem z n3m3s!s i bylo smutno tyle ze zabilem kilka cyklopow i uciklem ale po chwili wrocilem tam i zabilem te szmaty.Ale bylo ciezko. Archery są mocne i zawsze to bede powtarzał.!!!! :D

Humi 22-09-2003 20:21

na nizszych lvl archery sa mocne ale maja ponad 100hp wiec jedna bełta mi idze na jednego archera:)prędzej sie boje jak mine napadną 3 huntery na raz moze byc ciezko i trza bedzie uhy wrzucac

adrianislaw 25-03-2008 22:24

odp

Bolty również gubi boss mino: General Murius.
Pozdro

lukibossik 26-03-2008 07:59

Kurwa tępy chuju mama cię nie nauczyła żeby nie odświeżać tematu z przed paru lat wyjdź kurwa i nie wracaj a najlepiej to IDź SIE UTOP

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13.