![]() |
Genialny tytuł.
Poza tym? Graficznie - masakra. Fabularnie? Nie czytałem. |
Cytuj:
PUSTO! Trawki, kamyczki, krzaczki, kwiatki, drzewka, pęknięcia, zwierzęta, gałęzie, kłody, góry - nie gryzą!!! Wszystkiego nie czytałem bo NUDNE! Chcę tu coś ciekawego i w ładnej oprawie graficznej, a nie to... Liczę na coś więcej następnym razem. |
Cytuj:
Słabe Prolog, ja na prolog... jest durny. Przy słowach na czarnym tle są białe punkty. Te linie białe też głupie ( i nie równe w jednym miejscu >.> ) Nudne drzewa, pustka. BOMBA?! Bomba w średniowieczu?! I jak do cholery można słyszeć bombę O_o To "M" wstawione... tragedia. Reszty już mi się wymieniać nie chce, ale lepiej nie jest. |
Cytuj:
Co do samego fakeu to jakos dziwnie to wszystko wyglada. o.O Sklejka ujdzie ale na obrazkach pusto. Teksty jakies dziwaczne nie dajace wogole klimatu fabule (no chyba ze tak mialo byc...). Ogolnie za malo do oceniania. Popracuj nad tym jeszcze. Nie oceniam bo jak dla mnie to bez celowe... |
Jak zje*ują pisanie poza obrazkiem to wszyscy co?
Na dodatek w kiepski sposób... Zero twoich Outów... Marna Sklejka, o ile to coś można ją nzawać... Jak wspomniałem perfidnie ściągnąłeś pisanie poza obrazkiem w taki sposób, ale to też zrąbałeś... Przeredaguj tekst jeszcze raz, ja nie lubieć czytać słowa które mieć mała sens... Cytuj:
Cytuj:
Nie ukrywam że wolał bym zobaczyć zamiast słowa "prologu" słowo "fake'a" Jakbym miał ocenić to: -1/10 Za zgapienie pisania za tekstem + na zachętę... |
ej wyjdz. ..................
Pusto, za pusto. Debilne dialogi. na 10 ssie nie wiadomo skąd bierze się 3 "mieszkańców" w dodatku w tych samych outach (z probówki czy co?) Pzdro & Poćwicz i nie męcz nas swoimi próbami. |
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Powiem Wam, że mnie to bardziej śmieszyło niż wymuszony humor w większości fake'ów. Co nie zmiania faktu, ze poziom żałosny. |
Nie czytałem, jak zobaczyłem obrazki, to dałem sobie spokój.
WYWAL TE STARE SPRITY! ZAŁÓŻ WŁASNY ARSENAŁ, A NIE KORZYSTASZ TYLKO ZE STAREGO ZBIORU SMOCZKA LEONA! Poza tym, wtf? Trawa rośnie w domach? @down A czy ktoś mu zabrania pisać dalej, pokazujemy mu tylko błędy do poprawy ;p Poza tym, powtórzyłeś słowo 'błoto', może to znaczy: "Zajrzyj do słownika synonimów, panie niewyparzona gęba"? http://synonimy.ux.pl/ http://www.synonimy.pl/ |
nie mieszajcie go tak z blotem wy...
WY KUPO ZGRZYBIAŁEGO BŁOTA! Ja chce zeby robil dalej, ale niech sie bardziej postara. |
Pooglądaj inne fake'i.. Zobacz jakie są mniej więcej "standardy" i się dostosuj...
Szczerze? Nie dziwię się, że cię wszyscy jadą... |
Cytuj:
@Down: Mało zabawne - wysil się bardziej. ;) @Down: Nie, podemną wcześniej był inny post. Najwyraźniej go skasowano. |
Cytuj:
<wiwat><oklaski> a teraz mój wierszyk :) euro 2012 ^^ Czy Polska wygra latem? Czy Ebi przerośnie tatę? Czy Boruc puści szmatę czy znów nie? @up Specjalnie edytowałeś żeby to ocenić? 0_o dziękuje :D |
Cytuj:
Czy Polska wygra latem? Czy Ebi przerośnie tatę? Czy Boruc puści szmatę czy znów nie? Czy twoja stara kamienie rzre? Pusciles bąka czy tez nie? Szalony grzyb CIEBIE ZJE! :) |
nie odświerzałem ;o, a jeśli chodzi ci o wiersz to znalazłem gdzieś xddd
|
@up(Czytaj noobek)
Żalu jeżeli to nie jest twoje to się przyznaj bo raczej to jest z NonSensOpiedii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |