![]() |
Bwahahaha jeden z lepszych filmow kreconych przez br'a lub spaina jedno i to samo XDD
|
Po prostu kur**wa No Comment
|
Cóż można powiedzieć.. PvP i w ogóle spryt tego 74 EK stoi na najwyższym poziomie xD
|
@up
Ten, który nagrywał cama, wcale lepszego pvp nie miał. @topic oi? |
tylko jedno słowo mi się nasuwa.. "br?"
|
film miesiaca ;) bez dwoch zdan ;]
|
hmm, wedlug mnie nie jest to glupota tego EK, lecz ZAUFANIE - uczucie, ktorego wy, zachlanne psy nigdy nie zaznacie :P
|
Ten EK Ewidentnie popad w panike.Atakujacz wcale lepszego pvp nie miał.
|
Ten ek widać jaki spanikowany...I zabicie go nie było trudne, kwestia potionów...
|
Br ?
lol boże nawet go nie zablokowal zaczał bić jak dl mial polowe hp sdkow szukal bo bp.. a ofiara pieknie uciekala nie ma co :D nawet summonow mu nie ubil .. porażka |
Ciekawe co ten Ek czuł... Pewnie uczucie mniej więcej takie same jak by się ciebie zapytali na nowej hucie komu kibicujesz. ^^
|
mi sie podobalo jak energy ringa zalozyl xd
|
Ten ek mógł przy mw stać i poczekać jak zniknie -.-
Atakujący miał słabe pvp. |
Niefajny filmik... I co mu to dało?
Dziwne, że ek tak późno uciekł. Trudne by to nie było... Pvp atakującego jest genialne... |
jaki niefajny, on jest zaje*isty =D,
br? |
Cytuj:
Poza tym, nie wydaje mi się, by jakikolwiek polak bezinteresownie zablokował komuś dla. Za to pochwalam ek. Fakt, spanikował... Lecz zdarza się to (zwłaszcza mi). |
Muł vs Acc buyer
|
zaufanie a niefajnosc to 2 rozne rzeczy, ale nie bede sie klocil bo kazdy ma prawo napisac wlasna opinie:)
|
mnie tylko chuj strzela jak widze spam "using one of..."
|
Dla takich jest Tibia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47. |