![]() |
Massacre Poi Boss - Guardia
|
srasz się jak żyd na tego loota...:baby:
|
Cytuj:
|
bp manasów i bp ultimatów gratz jebany debilu , ze na poi idziesz tak swietnie zapakowany a potem jeszcze placzesz o loota :C:C:C:C:C
Takiego filmiku nawet nie powinenes pokazywac tylko schowac go do dupy zalowcu |
Jestes zalosny... Srasz sie o tego loota jak ostatni zyd.
Oczywiscie jak zawsze dobrze przygotowany. 12 m wall ,2 bp uhp, 17 smp! Kumple cie z manasow ojebali czy co? Psiak of guardia <3 jestes koX |
Cytuj:
|
non-pvp <3
|
po co te mwale? w ogole w jakiej lini byly shotowane zamiast kratke wyzej jesli jzu trzeba po co masacre po skosie na poczatku? wavy niezle pewnie pizga co? 40 uhp przy sobie o nie................ kwicze.
|
Nie masz co robić z pieniędzmi, że tak je przepuszczasz na te potiony? Rozpusta i Burżuazja.
|
Cytuj:
M-wale? z tego co mi wiadomo Massacre ucieka więc lepiej było być przygotowanym? a na Ukos bo... tak jakoś wyszło :) |
Psiak, najlepiej zle przygotowanie zrzucic na niedoswiadczonego siokera. Skillem to ty nie grzeszysz..
|
piakos to największy sęp guardi ... w dodatku na real guardia photos wygląda jak arab huahahha a niech se tak wygląda ... kto grał lub gra na guardi wie jaki on jest o loota i kasę ...
|
boże ... debil ... 1 zawsze do loota ;/ orsh ghaz ;/ teraz szukaj więcej bezsensownych argumentów
|
O kur** jaki ty jesteś żyd to jest mała Bania i ten tekst: Ja miałem to brać kapujesz? hahaha, ja się dziwie że oni w ogóle z tobą poszli ;> i że mają ciebie jako kolegę ^^
|
Cytuj:
Psiak już nie raz zrobił z siebie kretyna np. na frostach. |
Cytuj:
@down nie wiesz co było gadane na Tsie jak to miało wyglądać, jak wyglądało więc nie udzielaj się w tematach "czemu oni z Tobą poszli" @up po dupie nie raz dostałeś to teraz płaczesz? |
jak można takiego żyda wziąć na poi ;/
|
Cytuj:
[w tle slychac rownomierne odglosy uderzania piescia lub kopania w biurko] Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |