![]() |
Atlantica Online
Najpierw podam linki żebym nie zapomniał :]
Polskie forum Główna strona gry z której możemy pobrać klienta i na której się rejestrujemy Gra jak widzimy na stronie "open beta free to play". Jeśli lubicie gry z walkami przeprowadzanymi w turach to ta gra jest dla was. + -Dobra grafika -czasami denerwująca muzyczka która po 5h grania możne doprowadzić do nerwicy ;) -gra w turach -rozbudowany crafting -możliwość panowania nad miastami -duży świat -setki mobków -jeszcze więcej questów -od ch*ja itemów które ulepszamy -sami ustalamy strategie i kogo mamy w której lini -jeśli mamy słaby komputer który w miastach wyciąga 5fps to i tak walki są płynne -mało noobów -każdy dobrze posługuje się angielskim i częściowo niemieckim -nie liczne bugi -auto move ( kieruję nas do celu w queście ,postaci ,mobka itp) -itp itd... - -Beta -Item Mall -kradnie czas -czasami laguje nawet na dobrym sprzęcie i nie z winy łącza -na początku ciężko opanować co i jak SS'y na są stronie gry ,filmiki na stronie i youtube Myślę ,że się nie fanom hirołsów spodoba i życzę wysokich lvli i niezłego dropa :D jct nick: Kremowykac serwer Thebes trochę chaotycznie napisane i bez skrinów ale nie chce mi się ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |