![]() |
Graficznie? Masakra. Brzydka krew podczas wbijania miecza w Carla. Zbyt kanciaste przejścia terenu. Ta góra to apokalipsa... Po kiego grzyba używałeś cały czas tych samych elementów? Teraz wygląda zbyt jednakowo, zbyt prosto. I te pioruny, co one tam robią? Aaa, i jeszcze się przysram o outfity. Nie są twoje - na bank. Ciekaw jestem czy masz na nie pozwolenia... Efekt snu ujdzie.
Do tekstów nic nie mam. Zwykłe proste teksty, pisane prostym językiem. Błędów nie widziałem. Fabuła jakoś się świetnie nie zapowiada, no ale pożyjemy - zobaczymy. Powodzenia przy następnym odcinku ;p. |
"Nieobchodzi" się pisze oddzielnie czyli "Nie obchodzi" :(
|
To samo co Gargoin...
Takie zbyt proste, myślę, że możliwe jest OTS:Me ale to tylko podejrzenia... Dlaczego bandyci mają takie same włosy krzyczą tak samo chodzą tak samo i mają crystal swordy w tej samej pozycji trzymania? Fajny naprawdę efekt przywołania ''pana'' i strzału z SD... |
Cytuj:
@You_Yin Skończ z tym pisaniem ;p, nie dość że Pisay to jeszcze ty... Zobaczymy jak ty się wykażesz w świecie pełnej "magi", musze zobaczyć outy Spartanów, bo mam spory arsenał ich i wątpie czy będą twoje. Lokacje na 100% nie są w OTS:ME wystarczy popatrzeć... |
Zajebi*te logo.
|
Takie sobie. Jak na newba to w miare ale i tak średniawe. Jakbym już miał oceniać to.... 5,5/10. Tyle ile dostałem dzisiaj z recytacji -.-
|
Drugi fake? A pierwszego jak długo robiłeś?
Słabo jak na drugi.. |
Out Roberta jest mój(jakiś taki brzydki ;[), straż posła chyba Kalasia.
Sklejka dziwna(patrz: góry), pusto w niektórych miejscach, a ta pustynia(czy coś) zbyt równa... Prologów nie oceniam. :3 |
To na 3cim obrazku to wata cukrowa?? :>
|
Troche wyjasnien:
Outy? Mam je z Arsenalu Fakeowego ^^ wiec sie nie czepiac. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To nie sa bandyci. Wiecej w next parcie ;P Nadal rekrutacja jest otwarta |
Cytuj:
|
@up
Za dużo od niego wymagasz... |
Gargoin
Troszkę przesadziłeś... Są ludzie, którzy nie umieją odrużnić sakrazmu od normalnego pochwalenia :p Sorry za offtop |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Fake SS 2-3, to nie wygląda na sen, ale na to że myszka od PC ci podżarła obrazki... SS 4, ten gość spał na stojąco, respekt... SS 5, nie trzeba było tego tak wielkiego robić... SS 6, ta góra nie wyglądaj ja góra... SS 7 Skądś znam te lokację... SS 8, jak używasz łaciny podwórkowej to rób to bardziej klimatycznie... SS 10, Ta krew to ekhmmmm... Nie wiedziałem że może powstac plama na plamie tej samej substancji... Inne SS te straszne przez okropnie... I zero twoich outów.. Mało dodatków i różnych nic nie znaczących dupereli w lokacjach... Cytuj:
Uśmiałem się... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up Wszyscy
A umiecie odróżnić komentarz od kłótni? xD @Topic Fake średni, widziałem lepsze Kiedy następny part? Trzeba to zobaczyć xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |