![]() |
Vampire Hunt
Elo, mam pytanko z jakimi skillami knightem z levem 50, dsmem, b legami, steel bootsami, rh, demonką, i ornamented axem (42atk) można siedzieć na vampach?
Nie patrzę na waste co bym nie chciał żeby był... Oczywiście chodzi mi o to miejsce pod necrosami na darashi (troche głupio bo nie znam tejże nazwy). I na zaś na bog raiderach jakie skillsy? Proszę o odpowiedź. Pzdr. |
a z 80.. ale z vampow prawie nic kasy nie leci, raz na rok vampirka czy tam spike.. nie ma sensu
jak masz kase na waste to prosze bardzo ;p |
Nieważne jakie skile będziesz miał i tak zawsze waste kina więc daj sobie spokój, a już jak tak bardzo chcesz to śmigaj na vampy na Edron a skile to 75/75 wystarczą.
Bogi to tak samo jak dragi więc nie trzeba rewelacyjnych skili ani eq |
nie lepiej dragi?
vamp to mocniejsza wersja Mumii - wali ze śmierci paraliżuje leczy się haste częściej z draga poleci ci WoIi dragonka w 1 bagu niż vampirka - kuzyn pół roku na tombach z vampirami siedział i zloocił oszałamiające 2 vampirki |
Nic nie mów, ja już pół gildii zaopatrzyłem w vamp dusty na demon huntera i nie mam żadnej vampki
|
To ja Was panowie dobije, bo w ciagu tygodnia 6 vampek zlootowałem, siedząc po 2-3 godziny dziennie zaledwie. :) Ale nie od tego jest temat, żeby się chwalić...tak, więc - knight na vampach to jak 120 lvl na bugach pod Carlin, zreszta vamp teraz nawet dla palka jest niewygodny bo w ostatnim updacie dostał w spadku "Haste" i jak dopędzi to z furią wklepie Ci z life drain i melee po 100+
|
Odradzam siedzenie na vampach lepiej dragi właśnie niż one.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak nie zalezy Ci na waste tak na serio, to obojetnie jakie skille i obojętnie jaki lvl 50+ ale dla bezpieczenstwa to skill 80 byłby bardzo dobry |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |