Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Po ile B-robe na Honerze? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=196482)

mikolaj99 29-10-2008 16:44

Po ile B-robe na Honerze?

Cześć. Może mi powiedzieć (ktoś kto gra na Honerze) po ile chodzi Blue Robe? Byłbym bardzo wdzięczny. Moim zdaniem łazi pewnie po 3.5-5K, ale nie jestem pewien.:confused:

SzaDok 29-10-2008 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mikolaj99 (Post 2314627)
Cześć. Może mi powiedzieć (ktoś kto gra na Honerze) po ile chodzi Blue Robe? Byłbym bardzo wdzięczny. Moim zdaniem łazi pewnie po 3.5-5K, ale nie jestem pewien.:confused:

blue robe-13k;)

google.pl ;) Szukanie nie boli

Pozdrawiam
~~SzaDok~~

Cloudres 29-10-2008 18:11

Tak? A skąd wiesz że po 13k?
Na Honerze jest po 11-12k a nawet widziałem po 10 więc zależy jak trafisz...
Następnym razem nie zakładaj tematu na forum tylko pytaj na Game Chacie(tylko po angielsku bo jak wejdziesz i po polsku zacniesz pytać to nic się nie dowiesz ylko dostaniesz od wszystkich ignora a ode mnie na pierwszym miejscu)

Mewtwo 29-10-2008 18:12

ciekawe na jakim swiecie chodzi po 3.5-5k

SzaDok 29-10-2008 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 2314753)
Tak? A skąd wiesz że po 13k?
Na Honerze jest po 11-12k a nawet widziałem po 10 więc zależy jak trafisz...
Następnym razem nie zakładaj tematu na forum tylko pytaj na Game Chacie(tylko po angielsku bo jak wejdziesz i po polsku zacniesz pytać to nic się nie dowiesz ylko dostaniesz od wszystkich ignora a ode mnie na pierwszym miejscu)

Jezu... Nie wiem dlaczego nie którzy są tak upierdliwi jak Ty:/ Chyba właśnie po to jest te forum żeby się o takie rzeczy pytać...

P.S. Mewtwo CHYBA na żadnym nie ma tak drogo;)

~~SzaDok~~

Cloudres 29-10-2008 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzaDok (Post 2314771)
Jezu... Nie wiem dlaczego nie którzy są tak upierdliwi jak Ty:/ Chyba właśnie po to jest te forum żeby się o takie rzeczy pytać...

P.S. Mewtwo CHYBA na żadnym nie ma tak drogo;)

~~SzaDok~~

Chyba po to jest erig żeby sobie tam zobaczyć, a otwarcie GC wiele nie kosztuje...

SzaDok 29-10-2008 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloudres (Post 2314814)
Chyba po to jest erig żeby sobie tam zobaczyć, a otwarcie GC wiele nie kosztuje...

Ale chłopie nie rozumiesz, że od tego jest forum... Każdy ma prawo pytać o co chce. A ty masz prawo mu na to pytanie nie odpowiedzieć, to już twoja sprawa...

Cloudres 29-10-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SzaDok (Post 2314818)
Ale chłopie nie rozumiesz, że od tego jest forum... Każdy ma prawo pytać o co chce. A ty masz prawo mu na to pytanie nie odpowiedzieć, to już twoja sprawa...

Rozumiem, ale gdyby więcej użytkowników zakładało takie tematy to co wtedy?
Cała strona zaspamowana tematami typu
"ile kosztuje plejt set na guardi"
"po ile jest wand of dragonbreath na Securze?"

Chodzi mi tylko o to że są inne sposoby aby poznać ceny itemków a zajmują o wiele mniej czasu niż napisanie tematu na forum i czekanie na odpowiedz jakiegoś przypadkowego użytkownika :F

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28.