![]() |
Gratuluje.
SSy ladnie wyciete, wszystko przejrzyscie. Ogolnie GR8. Jeszcze moze bys pokazal SS z twoim stuffem i skillami? BTW. Masz blad w podpisie:). |
jezuu!!!!
tymi adwanceami to zes mnie dobil staaary tylu adwancow tnaraz to ja widzialem raz w zyciu i to wlasnie jest ten raz! spoko nabijanie gratuluje lvlu i czegos tam jeszcze :D |
SS-y ful wypas i niezle tez zdobyty level po prostu gratz :cup:
|
Hehehe fajne ss
|
adv, adv. adv, adv, adv, adv, adv, adv, adv, hunt :D, loot, eq
BOMBA! rozbroiles mnie tym |
Gratz. Ładny lvl, skille, eq full wypas. SS'ki bardzo ładne. Czekam na więcej:D
|
bardzo ładnie, bardzo naprawdę:D:D cya in danubia:)
__ (nigdy cie nie widziałem:P)hmm moze jednak a jak juz cos to nie pamietam:D |
No ladnie. Widze ze na danubi jest "hard work" :P
Szczerze to nikogo tam nieznam. Wiem tylko ze moj dawny kolega z Pily tam gra i tez se niezle radzi. Solera rox(my mamy gottara)!! :] |
Nom mydek znam cie 2 lata prawie nom ale i tak wielkie gratz :D szkoda tylko że andamaner już nie gra ;( ale cuż powodzenia dalej a jak byś chciał na dl wyskoczyć msg na sazala :P
|
Gy zy!
Tylko cos ci wolno te lewce wpadaja :/ Ps. Mieliscie sie z nami bic na tescie a ani razu nie widzilem na vip zadnego z was :S |
Nice :D Pokazał byś skille z SkillBarem, a nie ukrywasz nam paski :P
|
Mienki, to dlatego że, nie mogłem się nigdy wbić..
a tak wogóle długo nie expiłem tylko ostatnio i tak bym Cie rozwalil :] a Toba gra 5 osób moim charem tylko ja :] |
Cytuj:
gram tylko ja i nigdy nikt nie gral oprcz mnie Oo |
Mienkim gra 5 osob? <lol> Czyzby jakies plotki sie panoszyly po osiedlu ? :D
tak btw to gz lvlkow, ladne skriny ;] |
Cytuj:
Dla czego jak jesteś w szkole Twoja postać(paranoik) jest online :]]] :baby: |
Mienki jesli amsz rozdwojenie jazni to Cie na ziemie sprowadzimy :]
moze nie 5 osob ale gra tez Twoj brat :] Wiekszosc sowjej gry przejechales na EXICIE ;] |
Hahaha lol!!!
Moj brat ma 9 lat i nie umie grac... lol? Nie moge rotfl xD Mam lepsze skile od ciebie to odrazu myslisz ze jechalem na exicie? noobish... |
wy tymi swoimi postaciami gracie chyba z 2lata, a /\/\ienki gra jedynie 4miechy i juz was powyprzedzal, mówisz ze ma lepsze skile bo jedzie na exicie i ma 5ownerow bo mu zazdorscisz? pathetic, jak na 2lata to masz po prostu
z a j e b i s t y lvl oby tak dalej ;) |
/\/\ienki jakbyś niewiedział to za dzielenie z kimś postaci jest ban....Reason - Account Sharing.
Co do ssków to są spoko.... I następnym razem sie nie wyśmiewać z niego! /\/\ienki i co że on słabo expuje (dla ciebie, dla mnie może nie) Ty sharingujesz postac z 5 osobami (tak niektóre posty głoszą) I jeszcze raz powtarzam....ZA TO JEST BAN ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |