![]() |
Projekt 4x 100
Witam!
Już od pewnego czasu rozważam podjęcie się pewnego wyzwania. Jest nim wbicie 100 lvla wszystkimi 4 profesjami, które będą znajdować się na tym samym koncie i świecie. Bijąc 100 lvl potrzeba ok. 15kk expa, jeśli bym grał 1 charem cały czas, miałbym 60kk czyli coś w granicach 156 lvla. Więc jak myślicie, czy lepiej 'zabawić' się w taki sposób, czy bić 1 postacią jak najwyższy lvl? Czy dużo jest osób, które zrobiły coś podobnego? I jaki serwer powinienem wybrać na ulokowanie moich postaci? Piszcie także, co o takim pomyśle sądzicie :) P.S Lubię grać dla zabawy, więc chciałbym się czegoś takiego podjąć. ;) |
fajna sprawa wbic 4 profesjami 100 lvl i zapewne ciekawsza niz walenie na sile jedna z nich. najlepiej jakis pvp server poniewaz jest mniej ludzi niz na nopvp.
|
jesli zamierzasz kupic pacc to nie powinno to sprawic wiekszego problemu, bez pacca szkoda nawet zaczynac.
|
Cytuj:
|
w takim razie nie ma problemu, szczegolnie ze 1 pacc bedzie w obrocie na 4 postaciach.
drobne poprawki w kliencie, zarzucasz MC i smigasz. |
Po pierwsze, dlaczego z góry mi zarzucasz, że będę oszukiwał? Nie mam zamiaru używać ani botów, ani MC.
A po drugie, od kiedy istnieje MC dzięki któremu można być zalogowanym w tym samym czasie na 2 postaciach z tego samego konta? o.0 Bo ja o takim nie słyszałem. |
Cytuj:
@topic Nie, to bez sensu, ale jak jestes wytrwaly, to rob co chcesz.Przygotuj sie na nudne godziny siedzenia i zabijania mobow... |
Moim zdaniem 3 profesje wystarczą gra sorcem i drutem naraz nie ma sensu =d
|
@Sam
Jeszcze nie znasz stylu pisania postów Vila? @topic Możesz spróbować...jednak ja nie widzę sensu w takich "experymentach". |
po co ci to? ;p
|
No non pvp takimi 100lvlami mało* zdziałasz a taki 150+ może już "zaszaleć"
|
To zależy, możesz:
a) Stać się kolejnym "pro" tibijczykiem który całymi dniami tylko marzy o tym by mu wyskoczył napis "You advenced...." a poziom jego postaci był i tak już większy od jego IQ gdy opuszczał Rook'a albo... b) Pokazać, że w tej grze nie ma tylko ludzi typu A, że są tacy których celem nie jest tylko posiadanie max levela. Pomysł mi się podoba, ale to twoja dezycja. |
Cytuj:
Co do tematu, całkiem ciekawy cel. Zmiana profesji po 100 lvlu wprowadzi coś nowego. Anyway, ja przez 3 lata znajomości z Tibią osiągnąłem tylko 87 lvl, więc wiem, że to na pewno nie dla mnie :) |
Cytuj:
@Bordo GG na PW wyslij. |
dalem przyklad, sarkazmu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |