![]() |
Mutated Pumpkin Guardia!
16:06 Oh nos! It's a mutated pumpkin!
http://tibiacam.tv/cams.php?id=y854o06rn4eisoqo Film ciekawy, widać loot. |
no troche hp to ma ; p
|
@up
Z naciskiem na troche =] @ A loot ładny, a to co z niej wypada po użyciu obsidiana, hehe. |
Cytuj:
|
mam w największym w ch**u że ma bota i go w ch**u
ale widać jak szybko zassał loota ;D @film Gz .. wie ktoś co było w bagu? ile to ma hp? |
Cytuj:
|
uu.. dobre =]
szkoda że to w darashi bylo bo nie mam pacca |
To miało z 10x więcej hp niż te bossy z inquisition questa xDD
|
sepy z guardi jak po loota sie przepychaja ; o
|
A ja jestem szczesliwym posiadaczem spiderwebsa [;
|
zal.guardia kazdy popycha kazdego
|
guardi to najgorsze gówno dlatego nie gram już w tibię .... osiągnąłem co chciałem swoim dawniej 80 rp ;D warlord arena behe quest solo i parhment room solo po 1 demku oczywiście ;p zresztą widać na filmiku jakie kurwa są na guardi 0 szacunku
|
@up
Nie grasz, ponieważ jesteś noobem i zaliczyłeś hacka. Poza tym słyszałem, że twoi koledzy z Tibii cie nie lubią, za zasypywanie im lootbagów i wyzywanie rodziców. Oj nie ładnie, nie ładnie... @Topic Te iwenty dla dzieci... |
Nastepny misiek do domku h lvla. Nie lepiej zrobic jakis unikatowy armor?
|
Cytuj:
|
@Xr3 myślisz że mnie to rusza? jesteś na strzała na realu chłopie i nie miałem kara .. popytaj Daff Coru i wszystkich moich real ziomków to ci powiedzą ze nie miałem Hacka
@up wiedziałem że akurat to zacytujesz i to napiszesz ... masz rację ;D teraz możesz se zwalić bo żadna laska raczej cię nago oglądać nie będzie |
@Up
Nieźle pokrzywdzone dziecko... Twoje zachowanie jest tragiczne, jeśli jesteś starszy to wręcz infantylne... Na stos. @Topic Skurczybyk ma dużo hp... ;| |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@FILM: Fajny loot i ciekawy pomysł z użyciem O. Knife'a na zwłokach ^^ |
elo chłopaki dostałem cynka, że tu jakaś fajna impreza jest ;D :dance:
@Top Naprawdę nieźle, super! |
Cytuj:
Cytuj:
Top: Hmmm, jak to w koncu jest z tym lootem? Wiem ze kazdy moze sobie cos wyciac z flaka, ale kiedy do niego podszedlem to sie nie dalo otworzyc, wiec jak to takto? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |