![]() |
Takich filmów to jeszcze nie widziałem!
Pełna profesionalka Dużo ciekawych efektów No i w końcu coś o Arcanii ;) 11/10 Pozdrawiam Cery. |
zebys sie banah nie obrazil ze nikt nie komentuje twojej ciezkiej pracy to lap komentaXD
miodzio |
Pełen profesjonalizm
Filmik Super :) |
Świetne filmiki ;) a tak btw ;) Daj tytuły piosenek ^^
|
Ty juz wiesz co ja o Twoich filmach mysle :D
|
Dzięki za oceny i komentarze :) Dodałem 'troszkę' linków do wcześniejszych filmików. Wybrałem te które powinny was zainteresować i przykuć waszą uwagę na te kilka minut.
Co do tytułów piosenek: Dope - Take Your Best Shot The Blank Theory - Middle Of Nowhere |
Rzekłbym -spore,bardzo spore!
Słowa uznania,pewnie dużo pracy w to włożyłeś? |
w koncu jakis film o arcani na przyzwoitym poziomie.
|
Ehhh ja te filmiki oglądam po 3 razy dziennie każdy tak mi sie podobają :)
Szacun i pozdro dla Ciebie :) |
Tepe kije uber alles. Gratki, niezla robota;]
|
Interretnum + Ventrilo
To wygrywa... przywoluje wspomnienia z wojny... :confused: :confused: :confused: |
Super filmiki nie moge się napatrzeć xD oby tak dalej:cup:
|
Juz dawno ogladalem wiekszosc z tych filmikow i powiem ze podobaja mi sie. Starannie zrobione z dobrym poczuciem humoru, chociaz tam gdzie ten mwall poszedl co twierdzicie ze koles swojego zostawil, to nie dokonca prawda bylo inaczej, ale kit z tym xd
|
Cytuj:
|
Najlepsze filmy jakie widziałem na tym forum od co najmniej roku. Ciekawe efekty, muzyka nie oklepana i pasująca do klimatu, pełen szacun. Btw u mnie na serwie po max 100 fragach kończy sie wojna a tu widze 420~ do 3888o.
ihmo dodanie ventrilo to bardzo dobry pomysł |
@Koszyk, ten co nie zdarzyl wejsc krzyczal mu na vt dobra jebaj mwalla~ ze niby ogarnie to nie bylo jakies samolubne posuniecie w obronie wlasnej dupy. nie badzmy tacy srodzy kiedy nie znamy calej prawdy ^^. dawno to bylo nie zacytowałem slowo w slowo ale sens zachowalem
|
W dniu dzisiejszym dodałem nowy filmik z nowej wojny. Interregnum VS In Pectore.
Komentarze bardzo wskazane :) http://www.youtube.com/watch?v=DWkzB506Ca4 |
b dobrze zmontowane filmiki i pokazujesz nie tylko nawalanke ale i fragmenty z venta ,pw itp :)
|
Zajebisty film
ostatni frag ciekawy B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |