![]() |
Czym rożnią się serwery USA od GER?
Witam od niedawna jakoś mi tak po głowie chodzi pytanie które zostało napisane w tytule tematu.
Chciałbym się dowiedzieć czym waszym zdaniem różnią się serwery pvp jak i non-pvp z serwerów USA i GER? Jak zachowują się ludzie innej narodowości na serwerach Amerykańskich wiadomo, że to w większości BR i SWE w stosunku do ludzi z serwerów Niemieckich? Jest różnica pomiędzy poruszaniem się na w/w serwerach? Jak zachowują się ludzie na non-pvp Amerykańskich? Też tak chamsko jak typowe polaczki(zazwyczaj dzieci w wieku od 9-15)? Jak z ilością boterów na oby dwóch serwerach? A to co ja zauważyłem w stosunku do serwerów Amerykańskich to to, że gra tam więcej dziewczyn ; D @EDIT Najlepiej jak by wypowiadali się ludzie którzy graja na serwerach umiejscowionych w Ameryce a jeszcze lepiej jak by mieli porównanie do serwerów Niemieckich. Pozdrawiam Cery. Mam nadzieje, że ten temat nie będzie kolejnym powodem kłótni. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
No nic, dziękuje za odpowiedź ; ) Pozdrawiam Cery. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Cery. |
Cytuj:
Da się grać, na początkowych poziomach nie widać różnicy... Aczkolwiek, jak już masz ten 50 +, to zdecydowanie gorzej się biega. Spokojnie doganiały mnie postacie na 20-30 poziomie. :/ Chyba, że map click. I nie był to tylko mój problem, ale całej gildii (Europejczycy). Dlatego, zdecydowanie polecam serwery niemieckie. |
I ja wiem jeszcze jedno, niemieckie kończą się na -ia, a amerykańskie na -ra.
|
Cytuj:
|
@up
hehe ;D Cytuj:
A to co ja jeszcze zauważyłem to na serwerach Amerykańskich pvp gra znacznie większa ilość graczy o każdej porze niż na serwerach Niemieckich. I bardzo ciekawi mnie czy jest trochę inaczej z ludnością na non-pvp/pvp niż z Polakami, no ale cóż już wyżej dostałem subiektywną odpowiedź ;P Pozdrawiam Cery. |
Cytuj:
Aldora GER Antica GER Askara GER Nova GER Galana GER Długo by wymieniać ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
na amerykańskich masz więcej lagów/kicków/freezów..
|
A ja jeszcze zapytam. W amerykańskich serwerach gra dużo polaków?
|
A ja jeszcze zapytam.
Dlaczego odkopujesz stare tematy? |
Cytuj:
@2up Sporo, ale zdecydowanie mniej niż na GER. |
Dla mnie różnią się tym że na USA mam cały czas laggi a na Niemieckich ni mam ; <
|
Wiesz czym sie roznia servy USA od GER?
-jeden jest niemiecki a drugi amerykanski -nazwa Pomoglem? |
Cytuj:
I nie, nie miałem zamiaru być śmieszny. |
Cytuj:
No serverach Niemieckich (GER) pvp/n-pvp są ładniejsze iteamy. Co za debilny temat. To tak jak by się zapytać czym się różni MPA na Securze od MPA na Antice. :topic: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03. |