![]() |
GS jak dziada rozwalić xd
Ej piszcie na jakim lvl z bohami i jakimi skilama moge nawczesniej ubic go tylko tak zeby nie bylo waste ( tzn expic na nich zeby nie bylo waste)
|
Ja z bohami i utani hurem latałem na 35 lvl bez waste. GS czasem cię dogania, ale tak to jest spox, nooo może lekki hardcore.
|
Ale powiedz mniej wiecej jakie skile i lvl bez PAcCa :D Bo z pacem I time ringiem na 27 na nich expilem xd
|
Podaj profe to pomogę i skille.
|
Palek bez pacca skile tez podaj : )
|
a z 75 by sie przydaly
|
Cytuj:
Czytaj całą moja prośbe na drugi raz B) |
Cytuj:
bez pacca mozesz na gsa sie wybrac dopiero ok 40~~50lv z bohami i ew. time ringiem chyba ze na 26 chcesz pobic gsy to up/down w temple poh, ale jak mowilem z 75 dysta |
50 lvl +boh
skill 75 i mozesz spokojnie na nich wyrabiać |
Bezpiecznie jest od lvl 60+ ze skillem 80+. Do tego oczywiście BoHy i time ring gdy goni Cie kilka GSów.
|
Aby bezpiecznie i bez waste na GS expic to musisz miec 60 lvl i boh i jeszcze w razie naglego wypadku t ring. No i skill 80+
|
To gdzie expic do tego 50 oprócz poha >>??<<:confused:
|
Nowy tomb koło Thais tak zawne MT, guardy, Mintwalin, EF, dragi (ok. 35 lvl skille 75 conajmniej bez waste), OF, wyvki (licz się z waste). To chyba większość expowisk dla FACC.
|
Thx ale myśle że największa kasa jest na eF jesli jeste w bledzie powiedz:)
|
Mój kumpel gra w Tibię od... 1,5 roku i co chwila robi to nowego paladyna. Ponoć świetnie mu się expi w DC/OF na takich lvlach.
|
@UP
Masz rację jeszcze duże respawny cyców. |
No o DC zapomniałem Sorry xD
Ale oprócz tego chyba all dałem co? |
Jest sporo mniejszych expowisk (niedźwiedzie, orki i tego typu pierdoły) na północ od thais (dojście też jest z ancient temple) gdzie można sobie dobijać lvl jak np. brakuje Ci kilka procent, ale na dłuższą metę odpadają. Do tego pojedyncze respawny smoków i hatchlingów, fibula (chociaż tam jest sporo PK).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |