![]() |
Po ile chodzi ... ?
Coraz czę¶ciej widzę pytanie po ile chodzi ... ? Więc to jest temat do tego, żeby pytać się tu.
1.Ja pierwszy po ile chodzi morning star? |
@up 100gp <znaki>
|
zapytac sie mozna w grze, cya
|
Cytuj:
To po co forum? |
Cytuj:
To jest chyba xxx temat "Po ile 'chodzi'...?"... To wszystko zależy od serwera... Anyway, polecam www.tibia.wikia.com. Nikt Ci nie sprzeda morning stara ;< O wiele szybsz± metod± jest sprzedanie tego shitu NPCkom za 80gp... nikomu nie zależy na marnych 20gp... |
1.O cenę można się spytać na game chacie
2.Wszelkie ceny podane s± na tej stronce,co kosztuje minimum a co maximum itp... http://wiki.hunted.pl/wiki/Przedmioty |
Zobacz na oficjalnym forum Tibii price listę Twojego servera...
|
Od kiedy bron czy inny item "chodzi" ??
|
@Up
Po tibii 8.5 bedzie chodzic. |
@up Jasne???
Nie no nie mogę "Po ile chodzi...?" FAIL |
Dobra przyznaje, że beznadziejnie zrobiłem z tym tematem ale proszę nie ''naskakiwać'' na mnie.
|
po ile chodzi bp fish?
|
@up 500k
Zamknijcie ten temat... |
chciałem co¶ naspamować, ale pewnie dostanę warna a mam już 7 pkt warna, więc ograniczę się do wypowiedzi, że jest już odpowiedni przyklejony temat
|
Cytuj:
jaki debil ludzie ch± wiedzieć po ile co "chodzi" a ten sie wpie***** no poprostu zal jak cos nie pasi narq |
Cytuj:
|
Racja, zamknijcie ten głupi temat. Różne s± ceny różnych rzeczy na różnych ¶wiatach... :o
|
Flail w sklepie sie sprzedaje za 90-100 gp (nie jak jaki¶ debil up powiedzial za 80), kupisz go w Carlin albo Kazo za 430, od gracza obojętnie od ¶wiata za 100, chyba że trafisz na debili jacy sie znaleĽli troche wyżej.
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A i naucz się pisać. |
Z tymi sprawami pisze się na Game-Chacie :|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |