![]() |
co z ta Tibia?
Lognalem sie do tibii po okolo rocznej przerwie. Niestety wystarczylo to zeby zapomniec jaka gra jest tibia. Od razu po zalogowaniu patrze pisze do mnie 75 rp ,,wanna free items? come with me". Jako ze wtedy nie mialem zbyt dobrego eq : vampirka , b robe i jaki tam shit poszedlme za nim. Najpierw on pokazal swoje eq. Po chwili pisze ,,show me urs" . Zwazajac na to ze byl to 75 lvl wyjalem swoje eq na dp. I w tmy momencie nastapil zupelny zwrot akcji : ten high lev zaczal rzucac smieci na moje eq. Jako ze mam niewprawna reke po roku przerwy, zakosil mi moje b robe. Stad moje pytanie:
co z ta tibia? 75 levele zajmuja sie juz kradnieciem i wyzywaniem? W kazdej innej grze taka postac zostala by zeslana na margines spoleczenstwa i kazd przestal by z nia nawet gadac. Nick tego kolesia: Ceanadel |
Sam sobie jesteś winien że rzuciłeś mu swoje itemy. Usuńcie ten temat.
|
Stary ale nie wydaje ci sie dziwne zeby 75 lvl okradal low lvli?
|
trudno. wiesz niektorzy nie maja honoru itd. nie raz bylem w gildi w ktorej znalazl sie smiec - thief. wiesz pewnie jak zobaczyl b robe u siebie w bp to byl dumny...
|
No i co z tego? brakuje mu kasy czy mu sie nudzi. Czuje się bezkarny. Takie rpg.
Twoja wina, że dałeś się na to nabrać. Nie ufaj nieznajomym - przyda ci się to w życiu Temat do kasacji |
Teraz to tak jest spotkalem sie z 156 lvl co "dawal" itemy za zaufanie 3 razy pod rzad dal itemy a potem okradl jakiegos nooba z b robe dragonki i crown legow.
Potem jak polazlem lowic rybki zeby miec zarcie to zauwazylem ich w jego domku jak sie nabil ze ziom zaufal.(swietwal z ymi co niby itemy za zaufanie dostali).Teraz nie oplaca sie ufac jesli nieznacie kogos dluzszy czas. Teraz byle noob moze wbic ten 75 lvl setke tez latwo wbic prawdziwe h lvl zaczynaja sie 200+ kazdy prawie teraz probuje okrasz zabrac w jakis sposob eq tibia staje sie gra thiefow i noobow. Przykra prawda niestety. |
Cytuj:
|
tibia to teraz wyścig szczurów ;p
|
Niestety npvp. Biedny Rumun powiedial ze mi ukradl bo nie lubi polakow ( ofc nie wspoimnajac ze jak ukradl to nie wiedzial ze jestem polakiem )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po co ten temat?? Chciałeś się wyżalic, ze ci zakosili itemki?? ehhh. chyba założe temat: Chcesz się zbłaźnic?? Pisz tutaj.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Umiec zarabiac? To nazywasz zarobkiem? To troche jakbys nazywal kogos kto ci ukradl komorke, czlowiekiem ktory umie zarabiac. Pozatym w wielu tematach kazdy pisze ,,nigdy bym nikogo nie oszukal" a teraz widze jak to z wami tibiarzami jest ^.- . Juz nawet w Maple Story jest duuuzo mniej thiefow i wieksza srednia wieku.
Peace |
Cytuj:
Druga sprawa, naucz się, że nigdzie nie ma nic za darmo, nawet w Tibii. Jako, że Ty porównałeś Tibię do RL, ja też to zrobię: powiedz mi, czy na RL też klęczysz z kartką "1000k gold plis" i żebrzesz pod kościołem? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
na harmonii jest ~155lev co tak robi wiec malo co mnie zdziwi:baby:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |