![]() |
Player killing-sorcerer
Pk sorcerera.
18lvl,12mlvl <uahsauhs-nie wnikam to bedzie char do pk xD>Ale dobije 20lvl i 20mlvl,gdzie/kogo moge pkowac z WoD,Eq: Noble arm,dark helmet,p legi,guardian shield,scarf,4k do wykozystania na razie ;p Moze sprzedam gss za 5k i bedzie 9k na dezerta nie ma co liczyc :) po 300 osob na servie to jest duzo tam -.- <VALORIA> Ale jaki najwiekszy lvl dam zabic przy 2,5bp manaskow i 1,5 health potionow ;p Taki zeby loot byl jakis ;p |
Cytuj:
|
Pvp mam dobre :) Chodzi zebyscie nie pisali zabij 20 knighta wypadnie ci dsm xP
Bo takie cos sie niezdarza i sie pytam czy loot bedzie dobry jak zabije ~do 24lvla palka i czy mi sie posypie cos czy 1 na 5 zabic jakis item z eq... |
Pvp masz za przeproszeniem "chujowe", bo sam fakt że się nas pytasz jakie lvle zabić na forum świadcyz o twoim doświadczeniu.
|
Mam dobre pvp tylko nie gralem dlugo...!
|
pozwol ze o cos spytam, skoro chcesz wic z wod'a to po co chcesz dobijac 20 mlvl? (widac ze progamer)
|
20 lvlem mozesz najwyzej pozabijac 8-20 lvl nabow bez potow, chociaz ty tez pro nie jestes
|
legi? jakie legi?
Palka,druida,sorca,knighta jak zabijesz to wypadnie coś z P.seta,shield guardian,dwarven,dragonka crown/dark helmet no i leather bootsy :P Najlepiej to chyba sorca i druta ubijać bo może różdżka spaść :D Ja bym polecił podexpic do 30 i zabijać pali i druidów/sorców Wtedy to B.set,potiony,Bohy,Crwon helmet,vampire,demon,medusa shield Chociaż mój kolega na serwerze PvP palkiem w p.secie,Guardian shield,crocodile boots,crown helmet 80 lvl wbijał :P Na twoim lvlu to tylko roty,roty,roty. Wychodzi 1-3k na 1 zabitego + eq |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |