![]() |
Nowa grupa-Bractow Ksiąg
EDIT! Grupa została założona. Wszytskie osoby, które wysłały mi PW, mogą już się zgłaszać przez Panel Kontrolny Użytkownika. Osoby, któłre tego nie zrobiłły, przeczytać TO i wysłać PW. Jak przyjmę, to możecie dołączać. Na wstępie: nazwa jest robocza, bo pomysłu nie mam jeszcze =]. Rzecz druga: chciałbym wiedzieć, ilu ludzi było by chętnych do takiej grupy, dlatego stworzyłem ten temat, żeby nie było jak z grupą NBA [członków: jeden] i żeby Dr.Omaderowi PW nie zawalać. Chętnych wielu pewnie nie będzie, ale co tam. Grupa składała by się z ludzi, którzy od pożądnego RPG [PC jak i AD&D] wolą przeczytać cokolwiek, i osób które jak np. ja i mój kumpel jadą sobie na 2-4 godziny do EMPIKu, biorą coś ciekawego do czytnia, siadają na jakimś siedzisku i odkładają z powrotem jak się znudzi, albo jak już się było za długo. Nie ważne co czytasz [oprócz Harleqinów itp. Mam na myśli takie tanie dziwności, inne romansidła jak kto chce. Książki to nie tylko fantastyka], jeśli czytasz to z uporem maniaka. Piszcie co myślicie i czy byście chcieli wstąpić [Avager Tymmczasowy: jeśli tu zajrzysz, to nie krytykuj na ok. pół strony A4, tylko RAZ napisz co myślisz :)]. EDIT @down: dobra, to wszytko =] @wszyscy, co im się nazwa nie podoba =] : Oczywiście, że się wam nie podoba. Mi też się nie podoba =]. Jest poprostu żeby ludzie mniej więcej wiedzieli o co chodzi jak sprawdzają "O wszytskim i o niczym" =]. |
Proponuję nazwę 'Book Readers'. Może wyda się prosta i w ogóle, ale ma głębokie znaczenie. Hail -=BR=-!
PS: Czemu wymieniasz książki Fantasy/SF/i w stylu np. 48 stron? Jak książki to książki, a nie tylko tyle... |
Pomysł mi się podoba ale nazwa nie :\
Chętnie dołącze |
ja jestem zdecydowanie na tal:)
|
Hmmm... Czy taka grupa juz nie istnieje? 'Karczma Skrybow'... Niby tylko dla pisarzy, ale logiczne, ze kto pisze-ten czyta:) Mozesz PWnac do BK, czy moze rozwinac strefe wplywow.
Ale jezeli i tak zamierzacie zalozyc grupe, to chetnie dolacze. Nazwa... Ranga moglaby byc Bibliotekarz:P Ale nazwa... Reading Fans?:P nie mam pomyslu ^^ |
Zgadzam sie:D
Pomysl mi sie spodobal:DTylko ta nazwa:/
|
Fajny pomysł
8o A nazwa? Musi być jakaś klimatyczna i po polsku (no chyba że grupa będzie zajmować się czytaniem po angielsku :p ) Próbowałam coś wymyśleć.. Na razie przyszło mi na myśl: Studiujący Księgi Strażnicy Tajemnych Ksiąg Bractwo Białej Księgi .. taktak, wiem wszędzie księga, ale to mi akurat najbardziej pasowało do tego co niżej: podoba mi się 'Bibliotekarz' uuk :blazen: |
W końcu jakaś grupa dla tych co lubią poczytać dobre książki. Jakby powstała to odrazu zgłaszam się na członka.
A nazwa.....hmmmm........"Zapaleni czytelnicy", "Mole Książkowe","Mole klub" @Ghost Nieudany(parę postów niżej) Z tą nazwą"Biblioteka" to nie głupi pomysł;) |
ja bym dołączył:P co do nazwy użytkownika to może:mól?
|
ZAAAA! A do nazw to ja głowy nie mam...
A propos, to ehhh... Hedroxx, to o mnie chodzilo, to że sobie z "tym" kumplem siedzisz, w Empiku? :p PS: Jakoby, jestem "tu nowy", [nie ma co, Gothic robi swoje 8o ], siem przywitam.... TIBIA RULEZ !!!!! ;) I DZIEŃ, DOBRY WIECZÓR !!!!! |
Bardzo dobry pomysł z tą grupą. Chętnie dołącze :)
|
ZGŁASZAM SIĘ!
Nazwa... Może "Księgarze"? Albo "Biblioteka", a rangą byłby "Bibliotekarz"... |
No no no, ja się zgłaszam odrazu :D
Nazwa ? Hmmm..... "Bratctwo Ksiąg" ?? Albo coś ala takiego :P |
Jestem za Księgarzami i rangą bibliotekarz [kojarzy mi się z pewną małpą... :D ].
BTW: może jakąś sonde walniemy? Ale to troche później, na razie co lepsze propozycje wypiszemy. [zedytuję później bo muszę kończyć] |
też się zgłaszam, ale co do nazwy to nie mam pomysłu, a sonda może być
|
Bardzo chetnie dolacze. Nazwa moze...hmmm..."Evul Readers" :).
|
Me też, me też! Tylko bez żadnych nazw typu "readers" plx! Żyjemy w Polsce, więc niech i nazwa będzie polska...
|
ja tez chetnie sie przylacze :) i nazwa Ksiegarze oraz ranga Bibliotekarz sa w porzadku :)
|
Cytuj:
Khe, khe Pratchett plx? @ Co do rangi najlepiej bedzie przeprowadzic sonde |
Popieram pomyśl i jestem za.:) Nic więcej nie mam do powiedzenia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |