![]() |
Test server
Nov 03 2008 -
Tomorrow we will launch a public test server for a performance test. So get ready to have fun! Further information will be posted tomorrow, when the test server is online. tibia.com joke? |
a oni znowu dżołkują na tej t.com ; /
|
LOL ciekawe co cipsoft szykuje ,że tak szybko ts :O
pewnie w szkołach jutro znacznie spadnie frekwencja |
Cytuj:
No ba to juz wiem co rano bede robil xdd |
Pierwsze dwa posty sa swietne. Wy tez jestescie jak jeden wielki joke.
Z szacunkiem, co do ts, to najprawdopodobniej cos od strony technicznej serwerow, lub jakies zmiany w grywalnosci co tez byloby jako tako uzasadnione... Ciekaw jestem ile jeszcze osob napisze pode mna, ze to pewnie niedlugo update B) |
A miałem nadzieję że będzie tylko dla tutorów;p
|
Omfg, to jeszcze nie update............
Pewnie coś w stylu sprawdzenia górnej granicy wytrzymałości serva, ale nie update ._. |
Mozecie mnie jakos nakierowac jak wejsc na ten test server nigdy jeszcze niewchodzilem na ts wiem o tym ze kiedys sie odznaczalo w opcjach test server i juz sie logowales a teraz jakos inaczej moze ktos mnie nakierowac??
z gory thxB) |
Cytuj:
|
YEAHHH Hail kochany wujaszek cipsoft, nareszcie bede mial co robic!!!
oby czesciej organizowali cos takiego, bo czasami na zwyklej tibii nuuuda panuje, a otsy sa przewaznie zbyt tepe :< Zawsze mnie ciekawilo jak sobie poradze moim iwul edekiem na pvp! |
@up
Ja bym się za bardzo nie nastawiał. Będą takie kolejki że przez pól dnia nie będzie rady sie zalogować. A kto pisał że to związane z update? Na pewno nie ja. Update będzie w grudniu także czy to już niedługo czy długo to sprawa subiektywna. |
Moim skromnym zdaniem chcą po prostu sprawdzić jak wiele dzieci można zamknąć jednocześnie, a tak poważnie to wytrzymałość servera, bo co innego można robić na publicznym ts gdzie jest tylko wieczna na*******anka?
|
Cytuj:
|
Widać przyszły nowe zabawki od Suna i trzeba sprawdzić ile na 5 biegu pociągnie.
|
Zapowiada sie cieeekaaaawe kilka dni : )
|
Cytuj:
|
Siema :)
Fajny pomysł CIPSOFTU, żeby zrobić TS na pare dni ;] Ciekawi mnie tylko czy uda sie wbić na facc'u w co wątpie bo kolejki będą ogromne :) Dobrej zabawy na TS :D Pozdrawiam, Szyszka ;) |
Ciekawe tylko co se z nas jaj nie robili...
Jest godzina 12 i nic już nie słychać ani nie widać... |
Napisali wyraźnie "for a performance test"
Napisali wyraźnie że dzisiaj, nie napisali czy o 5 rano, czy 11 wieczorem. |
a ja chce kogos zabic ;[[[[ , dajcie testa !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |