![]() |
Problem
Witam. Mam problem, poniewaz mam 20 Royal Paladina, skills 70/61 i chcialbym zaczac siedziec na piratkach. Moje eq: Demon Helmet, Paladin armor, Aol, Blue Legs, Boh, royal speary. Nie piszcie ze taki temat juz byl bo inne tematy i w nich zawarte odpowiedzi nie zadowalaja mojej potrzeby
Z gory dzieki |
chcialbys siedziec, no i?
czy sobie poradzisz? na maruderach raczej tak, ale jak wyzej zajdziesz bedzie ciezej... chyba ze tam ledwo od wejscia sobie polurujesz po 1 to na luzie dasz rade, ale uwazaj |
Cytuj:
|
Ja bym tam kupił tarczę najpierw.
|
|
Cytuj:
Pan 2 x up mam mms |
a ty naucz sie szukać i korzystać z forum
|
Według mnie powinieneś wbic 25lvl i dopiero od tego lvl'u zacząć bawić sie z piratami. Ja expiłem na piratach od 30lvl, uważałem tylko na 2x Cutthroat ponieważ lubią atakować z dystansu. Od 25lvl z takim eq dasz sobie rade z piratami.
|
dobij 25lvl żeby mieć pełną moc royalekB)
|
@Piotrek
jestes nastepna osoba zbednie piszaca w tym temacie powtarzam NAUCZ SIE CZYTAC Panowie up dzieki za porade ale zaczolem od 20 i od 23 spokojnie ganiam juz na +2 |
Allegro.pl -.-
Następnym razem sam sprawdzaj a nie zakładasz tematy. I do przyklejonego tematu też by to pasowało! |
Cytuj:
|
kolego z pacery jak niewiesz to niemow bo z drugiego chara mam...
|
kolego z royalami sie nie wybieraj bo od 25 lvl ...
z takim eq to sobie siedz na guardach do 30 chociaz a potem piraty zaczynaj huncic chociaz i tak im wyzej tym wieksze waste to nie wiem czy dasz rade a napewno sie nie zwroci |
Cytuj:
|
ehh :/ trudno niektorzy maja klopoty
|
Do autora tematu : naucz się poprawnie konstruować zdania,później bierz się za pisanie postów na forum ^^;
|
Cytuj:
|
hardkur xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |