![]() |
@Lucera
Co sądzicie o sytuacji na tym świecie? Zaczyna się dużo dziać;) Przy okazji świat zostanie dodany bo nikt tu jeszcze tematu nie założył.
Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam:) |
ogólnie po krótce to zrobił się syf :p
Jedego tygodnia pol ele walczy przeciwko reanni a w nastepnym okazuje sie ze reannimation jest w tej samej gildi co byli gracze ele :confused: srednio widac sens w tej "wojnie" ale co za roznica jak teraz tylko pelno 150 ek na bocie z 4 ownerami:p Pozdro Mydełko :* |
Popieram to co powiedzial Hubi,teraz ogolnie syf ogolnie nagle ludzie ktorzy walczyli przeciw sobie sa razem ja tam poprostu nic sie nie wtraca niech robia jak chca;P.Pozdro Mydlo
|
:PP Jestem ciekaw czy jakbym poszedł na expa ktoś by mi wpadł :d Bo słyszałem że fajne P.A wróciłO:O
Jak za czasów 7.6 :d |
War.
War never changes. Lucera prawie jak Furora. ;> To co się dzieje na świecie to istna komedia. :D Najlepsze jest to, że ludzie dawniej walczący z Rea~~ budują wraz z nimi "new hope". P.A. było zawsze i zawsze będzie, ale to co się zaczęło teraz, to ostre przegięcie. ^^ Archangele stracili władzę, co było do przewidzenia ale nie sądziłem, że zrobi to Marlos. ;) Die Hard pokaże swoje "możliwości" pod przywództwem Marlosa. Tak czy inaczej zapłaczecie jeszcze za starym dobrym Enigmusem/Crovaxem. Oni przynajmniej mieli idee stworzenia w miarę sprawiedliwego świata. Jeśli ktoś myślał, że Lucera jest stracona, gdy rządziło Ele~~ to się mylił bowiem ragnarok nadchodzi teraz. Peace and Love 4ever. :) ps. Grajcie w WoW-a jak ja, Master~~ i Cefal~~ pss. Ma dzwięk oO |
Ja nie mam czasu na to ani na to :-) A teraz łądne p.a leci ciekawe kto znowu zrobi wojne:) Żeby polaczki były ogarnięte i nie płakali za lvlem to by można było porządzić. A marlos jak marlos lubię go i niech gnębi boterów:)
|
A chrupki były kradzione !
|
Jaaa mydło jestes stracony jak lubisz marlosa! masz hunta od linki :D
|
Cytuj:
Ehehe:PP Lepiej usunę chara:/ A tak patrząc po forum to się zaczyna robić to co w Tibi 7.5-7.6 ten kto grał będzie wiedział:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:01. |