Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Odnosnie religii w szkole (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=196947)

Rav 03-11-2008 21:30

Odnosnie religii w szkole

siema, tak wiec szukalem w necie jakiegos wzoru na dokument oznajmujacy ze nie bede chodzic na zajecia religi. lecz nic nie znalazlem konkretnego niestety, nie mam zadnych kont na tego typu forach aby mi ktos doradzil kumpli pytalem ale skad po co to komu wiedziec, tak wiec moja prośba,
chcialbym aby ktos mi przedstawil poprawny wzor zwolnienia z zajec religii, sam cos tam mam na mysli ale moze ktos z was lepiej to przedstawi, zwolnienia autorem musi byc rodzic ktory sie pod tym podpisze, a to wszystko dlatego ze za uwagi negatywne w mojej szkole dostaje sie bonus w postaci 2godzin odrabiania wzamian za jedna uwage juz mi sie tego sporo nazbierał a nieodrobienie tych godzin jest jednoznaczne z nieotrzymaniem promocji do nastepnej klasy, jesli cos wydaje sie nie zrozumiale prosze o pw/post here, na jutro ten bulszit musze miec z gory dzieki za jakiekolwiek pomoce,
ta, to forum o tibi, ale jak mam grac skoro musze odrabiac godziny ze szczotą albo jakas sciera lol

sphinx123 03-11-2008 21:33

"Zwalniam mojego syna z uczęszczania na lekcjach religii" Niech stara podpisze.

Rav 03-11-2008 21:36

prosze o zwolnienie mojego syna <imie nazwisko klasa>z zajec religii w roku 08/09
trochu krotkie cozby tu dodac jeszcze

Grocix 03-11-2008 21:38

@Up
Nie trzeba, tyle starczy.

Ditto 03-11-2008 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <Rahim> (Post 2321127)
musze odrabiac godziny ze szczotą albo jakas sciera lol

a moge sie dowiedziec co to za szkola jest? z czystej ciekawosci pytam.

Darke'en 03-11-2008 21:39

Njalpeiej podać powód. Nie jesteś katolikiem? :P

Rav 03-11-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2321143)
a moge sie dowiedziec co to za szkola jest? z czystej ciekawosci pytam.

technikum samochodowe we wloclawku, ogolnie z tego co ogarniam to samochodowki sa na niskim poziomie w polsce u mnie jest inaczej niestety

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darke'en (Post 2321147)
Njalpeiej podać powód. Nie jesteś katolikiem? :P

gdybym byl jakims zydem to bym to napisal to forum 100% anonimowosci mozna pisac o wszystkim i klamstwo nie jest konieczne ; p

Tompior 03-11-2008 21:40

Za negatywna uwage 2 godziny robot spolecznych? :P
Ty sie w zakladzie karnym uczysz?

A co do zwolnienia z religii - najlepiej zapytaj wychowawce o wzor (jezeli musi byc az tak oficjalnie). U nas w szkole wystarczyla karteczka: "Zwalniam XXX z religii".

@down: no zapewne o to mu chodzi. Zamiast na religie bedzie chodzil na etyke, bo calkowicie zwolnic sie nie da :P
@Edit: A temat zamykam, bo odpowiedź została już udzielona.

Alanus Lutinum 03-11-2008 21:41

Wy chyba sobie jaja robicie. Teraz nie można się wypisać z religii, na to czas był wcześniej, ale po uprzedniej rozmowie z dyrektorem/nauczycielem/rodzicem zapewne otrzymasz coś takiego, bo na pewno nie dostaniesz tego ot tak siup, nie zwolni cię to od lekcji, bo zamiast religii będziesz uczęszczać na etykę.

U nas tak w szkole jest tak btw.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:14.