![]() |
Test Server jesień 2008
Wrzucajcie tu fotki z jutrzejszego TSa xd
|
Maleńki to dopiero jutro ; d
|
Siema mam pytanie, ts podobno jest "publiczny" czyli dla wszystkich czy tradycyjnie dla tutków?
|
Dla wszystkiiiich XDDDD
prawie 3 lata na non-pvp i wreszcie można pograć :D @down Możemy :d |
Szkapek ustawimy sie na pk jutro?xd ja sie z Je'rem ustawiamy xd
|
Wzniećmy radosny okrzyk. Hurra! ._. ..
|
Ja tez chce peekey : (
|
mam pytanie, jak tam wejsc i czy trzeba miec pacc bo ja akurat na faccu siedze >.<?
|
@up
ta paka trzeba miec ;p to do zobaczenia jutro xdddddd |
Ehh, ale ten czas szybko leci, jeszcze nie dawno krytykowaliśmy letni update a tu co? Już powoli idzie zima a z nią kolejne "ulepszenia" Tibii, jeśli ts jest dla pacc to trudno, nie wbiję.. a jeśli przeciwnie to na pewno mnie nie zabraknie ;)
Pozdrawiam |
Ja bylem tylko na publicznym TS raz kiedy miałem chyba 30 lvl~ i nie wiedziałem co się dzieje bo co chwila: You Are Dead i Świątynia:confused:. Na pewno nie zabraknie ssów z mojej strony xD. pzdro B)
|
Cytuj:
Cytuj:
@down Nie zawsze, tylko podczas ostatniego publicznego testu, wcześniej nie trzeba było mieć :] @2down Zawsze były 2 TS - Testa (niemieckie servery) i Testera (amerykańskie servery), więc wątpię, żeby tym razem było inaczej. Mam postacie na Neranie, niedługo wrócę do gry tam to pogadamy, jutro spotkamy się na TS :) |
@up
ale zawsze trzeba bylo to pewnie tym razem nie bedzie inaczej ;p |
@up
nie zawsze. chyba nawet nigdy. w kazdym razie kiedys biegalem sobie (dawno temu...) 15 kina okolo bez facc. Na TS oczywiscie. cipsoft nie sprecyzowal rowniez czy bedzie to tylko 1 TS czy 2, niemiecki i usa... @edit, 2x up wiem o tym, ze byla testa i testera;p Ty nie masz juz postaci na neranie? |
Time out ciagle :[[[
|
a jak bedzie sie mozna dostac na testa ? cos bedzie trzeba robic ? z clijetem ?
|
http://download.tibia.com/tibiatestserver831***** -> windows
http://download.tibia.com/tibiatestserver831.tgz -> linux do sciagniecia ;p |
Cytuj:
@up jebane hackerskie dziecko NIKT SIE KURWA NIE NABIERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Gratz thread i w ogóle fajne fotki.
|
ej a jak na test serverze sie dednie a potem na rl sie zalogujesz to bedizesz mial ten level co po dedzie czy ten przed TS?????????
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |