![]() |
Nowy knight
Witam, nigdy nie grałem knightem a mam kilka pytań.
1. Czym grać axe czy swordem? 2. Jesli uzywam axe to skillowac tez defa? Jesli tak to jaka bronia skillowac, na jakich potworkach itd. jesli moje miasto do thais 3. Jakie skille wbij aby nie skillowac do 45lvl 4. Odrazu wbic te skille ktore napiszesz w punkcie 3 czy skillowac, expic, skillowac i tak na okraglo? Jesli nie znasz pytan nawet nie odpowiadaj. Odpowiadac prosze w punktach. aha jestem dynia na rooku jak zmienic outfit bo mnie krolik zaczarowal |
1. Lepiej Swordem są tańsze, jeżeli masz kase to wybierz sobie axe.
2. Nie zależnie czy masz sword, club czy też axe def musi być obowiązkowo u knighta, gdyż on blokuje potwory i otrzymuje najwięcej obrażeń od potworka. Idż to ancient temple i skilluj na rotach do 60/60 (lub 55/55) potem przejdź na slimy, ale to już musisz w tibian earth zobaczyć. 3. Wbij skille 70/70 jeśli lubisz skillować to wbij 75/75 lub 80/80, gdy wbijesz 80/80 nie będziesz juz musiał skillować. 4. Najważniejsze skille, a potem exp, czyli skilluj na okrągło. Po kilku h (godzinach) powinieneś wrócić do starego outfitu :] Mam nadzieje, że pomogłem. Cya. |
1. To jest tylko i wyłącznie Twój wybór :) graj tym co Ci bardziej odpowiada ze względów stylistycznych lub innych upodobań. Ja osobiście wybrałem axe i nie żałuję.
2. Nie ma sensu skilować bez shieldingu :P Jeśli już skilujesz to weź ze sobą hand axe i sickle (no i tarczę :P) i na skilach: 10-35 - skiluj na trollach tak aby zadawać blood hita co najmniej raz na 30 sekund (tą bronią, którą się uda) 35-60 - dwarfy, roty (polecam kopalnie dwarfów koło kazordoon. Do skila ~45 będziesz musiał skilować hand axem, a potem sickle na full def) 60+ - slime 3. To również jest Twoja decyzja... Moim zdaniem do 20 lev powinieneś wbić skile 55/55 a na 30 65/65. Po nabiciu 45 lev jeśli będziesz chciał będziesz skilować dalej. 4. Myślę, że odpowiedź została udzielona w punkcie 3 ale powiem jeszcze raz. Rozłóż sobie skilowanie na kilka hmm "sesji" żeby się nie zanudzić ;). Co do dyni na rooku to outfit sam się zmieni po ~kilku godzinach. |
|
Jak wbije 55 sword i tak 53 shielding to ktory lvl musze miec zeby mogl na slimach trenowac?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |