Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Szukam kogoś, kto ma zamiar zacząć grać w WoWa! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=197075)

Madmix 05-11-2008 18:09

Szukam kogoś, kto ma zamiar zacząć grać w WoWa!

Jeśli ktoś ma zamiar wkrótce zacząć grać w wowa ale najpierw chciałby przetestować grę to bardzo proszę, niech poda swój email adres a ja wyślę zaproszenia na 10 dni gry. Po to piszę? otóż sprawa wygląda tak, że jeśli osoba doładuje sobie później konto na miesiąc, ja otrzymam miesiąc gry za darmo a właściwie za to że dzięki mnie w wowa gra 1 osoba więcej.

Więc jeżeli ktoś ma zamiar zacząć grać i chce najpierw przetestować ALBO miec po prostu +10 dni to pisać ;]

Lord Dreathan 05-11-2008 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madmix (Post 2323716)
Jeśli ktoś ma zamiar wkrótce zacząć grać w wowa ale najpierw chciałby przetestować grę to bardzo proszę, niech poda swój email adres a ja wyślę zaproszenia na 10 dni gry. Po to piszę? otóż sprawa wygląda tak, że jeśli osoba doładuje sobie później konto na miesiąc, ja otrzymam miesiąc gry za darmo a właściwie za to że dzięki mnie w wowa gra 1 osoba więcej.

Więc jeżeli ktoś ma zamiar zacząć grać i chce najpierw przetestować ALBO miec po prostu +10 dni to pisać ;]

Nie otrzymasz miesiaca za darmo, jezeli w danych konta wpisales ze mieszkasz w Polsce.

Frapper 05-11-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan (Post 2324016)
Nie otrzymasz miesiaca za darmo, jezeli w danych konta wpisales ze mieszkasz w Polsce.

Gdzies na wow.bnet.pl bylo, ze typ dostal. Mial polskie konto, dal na polskie konto. Ba, nawet skrina wrzucil z tym. Ale to byl bug czy cos, so whatever.

Madmix 06-11-2008 01:20

nie mieszkam w Polsce :) i moje konto nie jest zarejestrowane na Polskę.

Jak by ktoś chciał to zaproszenie to pisać!

Frapper 06-11-2008 12:13

a jaki server? i czy chcialoby ci sie kogos dingowac do 60 (x3 exp).

Madmix 06-11-2008 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2324562)
a jaki server? i czy chcialoby ci sie kogos dingowac do 60 (x3 exp).

A czy to jest konieczne? nie można się po prostu rozejść sie po relmach ?:confused:

Racon 06-11-2008 21:43

Triala 10 dniowego mozna dostac bez zaprosznia.

Madmix 07-11-2008 04:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Racon (Post 2325414)
Triala 10 dniowego mozna dostac bez zaprosznia.

zawsze tak pomagasz ludziom?
można, ale można też skorzystać z zaproszenia przy okazji pomagając mi no i sobie tez bo 3x exp...

kołbaś 07-11-2008 06:34

Nie znasz angielskiego prawda ? Jak jestes z kolesiem w party to dopiero wtedy on dostaje triple expa. I tak do 60. Wiec wiesz po realmach sie nie rozejdzie.

Madmix 07-11-2008 07:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2325658)
Nie znasz angielskiego prawda ? Jak jestes z kolesiem w party to dopiero wtedy on dostaje triple expa. I tak do 60. Wiec wiesz po realmach sie nie rozejdzie.

Mój drogi panie kołbaś, angielski znam doskonale a jeżeli chodzi o te zaproszenie to dowiedziałem się o tym od kolegi! więc nie wyskakuj mi z taką gadką tylko po prostu napisz spokojnie a nie mi docinasz...

Bluray 07-11-2008 08:21

A gdzie Kołbaś Ci docina? Po prostu Cię poprawia.

kołbaś 07-11-2008 18:26

Jak tak perfekt znasz angielski tos czemu sam nie sprawdzil na stronie glownej wow'a ?

Madmix 07-11-2008 18:44

po prostu nie interesowała mnie gra w wowa do czasu kiedy kolega zaczął mnie namawiać, rył mi banie 3 dni aż wkońcu powiedziałem mu że nie mam kasy no więc on napisał mi z tym miesiącem za free a wtedy już nie miałem wymówki... a moje stare passy z wowa mam gdzieś w pudełku od gry, którego nie otwierałem od 7 miesięcy...

Dawergo 09-11-2008 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madmix (Post 2325664)
Mój drogi panie kołbaś, angielski znam doskonale a jeżeli chodzi o te zaproszenie to dowiedziałem się o tym od kolegi! więc nie wyskakuj mi z taką gadką tylko po prostu napisz spokojnie a nie mi docinasz...

Jeśli usiłujesz kogoś namówic żeby wzioł twoje zaproszenie, to najpierw przeczytaj łaskawie regulamin...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12.