![]() |
Szukam kogoś, kto ma zamiar zacząć grać w WoWa!
Jeśli ktoś ma zamiar wkrótce zacząć grać w wowa ale najpierw chciałby przetestować grę to bardzo proszę, niech poda swój email adres a ja wyślę zaproszenia na 10 dni gry. Po to piszę? otóż sprawa wygląda tak, że jeśli osoba doładuje sobie później konto na miesiąc, ja otrzymam miesiąc gry za darmo a właściwie za to że dzięki mnie w wowa gra 1 osoba więcej.
Więc jeżeli ktoś ma zamiar zacząć grać i chce najpierw przetestować ALBO miec po prostu +10 dni to pisać ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie mieszkam w Polsce :) i moje konto nie jest zarejestrowane na Polskę.
Jak by ktoś chciał to zaproszenie to pisać! |
a jaki server? i czy chcialoby ci sie kogos dingowac do 60 (x3 exp).
|
Cytuj:
|
Triala 10 dniowego mozna dostac bez zaprosznia.
|
Cytuj:
można, ale można też skorzystać z zaproszenia przy okazji pomagając mi no i sobie tez bo 3x exp... |
Nie znasz angielskiego prawda ? Jak jestes z kolesiem w party to dopiero wtedy on dostaje triple expa. I tak do 60. Wiec wiesz po realmach sie nie rozejdzie.
|
Cytuj:
|
A gdzie Kołbaś Ci docina? Po prostu Cię poprawia.
|
Jak tak perfekt znasz angielski tos czemu sam nie sprawdzil na stronie glownej wow'a ?
|
po prostu nie interesowała mnie gra w wowa do czasu kiedy kolega zaczął mnie namawiać, rył mi banie 3 dni aż wkońcu powiedziałem mu że nie mam kasy no więc on napisał mi z tym miesiącem za free a wtedy już nie miałem wymówki... a moje stare passy z wowa mam gdzieś w pudełku od gry, którego nie otwierałem od 7 miesięcy...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |