![]() |
Przebudowa tibia.pl
Rozpoczynamy przebudowę tibia.pl. Chwilowo strona www.tibia.pl będzie wyłączona, pozostanie tylko forum.
A już wkrótce zobaczycie całkiem nowy design strony. |
Jestem ciekaw, co Bosal wymyślił. Napisał mi tylko na GG, żebym napisał newsa, i tyle mi wiadomo. Ciekawe, co z tego wyjdzie. Z tego, co mówił wcześniej, może być ciekawie i klimatycznie. A jak będzie, zobaczymy.
|
...nareszcie, teraz pozostaje tylko czekać =]
|
Powodzenia, mam nadzieje, ze spadne z krzesla jak zobacze nowy design.
|
Jawohl nareszcie
Ten niebieski zaczął mnie dobijać :D :D :D Życze powodzenia |
ehh nie zebym byl niecierpliwy....
ale keidy ruszy strone;P bez tej sotrny ciezko grac:))) |
Ja teraz tylko czekam na nowa strone tibi.pl bo teraz nawet nie wime co gdzie sprzedac, itp zeczy ale mam nadzieje ze niedlugo nowy adres strony ruszy.
Powodzenia BOSAL! --- Waś się panie, Nie tak prędko, Kutas staje... |
No tak.
ja juz chce robic formata c bo mi sie forum pokazuje jak pisze tibia.pl a ty masz. Przebudowa miejmy nadzieje ze gustownie dobierzesz kolorek P. Dobo. albo zabajeruj i zrob w javie stronke i ze sie bedzie chodzilo gostkiem i jak chcesz np zarcie to wchodzisz do npc i masz za zada zarlatko i robisz look i pisze ale to by wymagalo troszke czasu i poswiecenia a tego z pawnoscia nm brakuje |
Hehe, ja też się jush przestraszyłem :+) Hmm długo to będzie trwać, ta przebudowa ? :+) bo musze popatrzeć na mapki i gdzie mam chodzić,żeby żyć:+)
|
Cytuj:
Bobercjusz: to nie dobo a bosal robi strone... pomysl jak dlugo ladowala by sie ta strona, java nie jest zbyt szybkim (pod wzgledem szybkosci dzialania iladowania) srodowiskiem programistycznym . Jestem bardzo ciekaw tego update (oby sie na gorsze nie zmienilo;) ) |
Cytuj:
@Bosal A co z updatem forum?!?!?! |
A ja lubie niebieski design. Mam nadzieję że stronka nie zmieni się na gorsze, bo to jest przecież najlepsza stronka o tibii! :]
|
w nowym update strony zapewne będzie dział dotyczący open tibia serwer. ale lipa bo tibia.gery.pl przestała mi działać nie wiem jak wam :) i pozostaje nam tylko czekać :D
|
Mam nadziej ze ta zmiana bedzie na lepsze. Przyjemnej pracy.
|
Tylko błagam nie zwalcie tak stronki jak na gery.pl tam była grafa nienajgorsza ale po tej zmianie to teraz lipna stronka jest :/
btw. pojawi siędział o OT Server? |
AT LAST
Hoho widze że tą stronkę można nazwać stronką dobrze prosperującą i roziwjającą się :D:D. Mam nadzieję że będe mile zaskoczony po przebudowie stronki. 3majcie się i POWODZENIA :D:D:D
|
dokładam się do apelu, żebyście nie zawalili sprawy tak jak na gery! czyli np. nie wstawiajcie stanu serwów bo gery to chyba z nieba bierze .... po to jest tibia.com
I na serio myślę że można by targ dać ... czyli jakie ceny są na serwerach ... Wiem że to duże obciążenie dla tych co musieli by to prowadzić, dlatego myślę że można by zrobić na zasadzie ... ktos kto sprzedawał, kupował, lub widział oferty danej rzeczy niedawno na swoim serwie, po prostu rejestruje tą cenę .. a potem się średnią z cen wyciąga + odchylenie standardowe (z wykluczeniem błędów grubych). W ten sposób powstałby realny cennik najczęściej transferowanych przedmiotów z realną ceną rynkową ... |
Cytuj:
POZdraWIAm |
A dlaczego nie mogliscie zostawic tej strony starej, a tą nową robic u siebie na kompie, a jak byscie skonczyli to byscie wwalili na serva i by nie było kłopotu że ktoś nie moze np. map zobaczyć. ?(
|
Też się nad tym zastanawiam, ale na to już chyba tylko bosal może odpowiedzieć.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |