![]() |
Criminal Record
Mam pytanie odnosnie Criminal Record. Minalo juz pol roku od dostania bana a nadal mi nie znikly wpisy z Criminal Record. Wiec po jakim czasie one z nikaja i czy wogole znikaja ?
|
Cytuj:
Po bodajze 4 miesiacach.. |
\o/ manual \o/
|
Apr 22 2008, 14:51:51 CEST
Wtedy dostałem bana i nadal go mam w criminal record;( a boje sie o kasacje konta |
jezeli dostales bana za bota i teraz znowu botujesz to masz sie czegos bac a jezeli nie to na jakiej podstawie obawiasz sie kasacji konta ?
|
a dostałes jakiegos bana po tym banie?
|
a co to Crominal Record rekord w banie?
ps:jestem nowy na forum |
Sorki ze tak pozno ;p Bana dostalem za linka w opisie postaci na tibia.com, dokladnie to bylo to wikihunted ;p
Nie uzywam zadnych botow ale i tak sie boje bo mam dosc dobra postac i sie nad nia nameczylem i nie chce jej stracic. To moze wiecie czemu po 6 miesiacach nie zniknal mi wpis z criminal record ;/:( |
@Up
Ty nazywasz tego 36 palla z opisu "dosyć dobrą" postacią, ta? a co do criminala, po pół roku musi zniknąć i nie ma ch....ten no bata. @Down To inaczej, każdy ban ( wpis do cr) znika po 6 miechach, oprócz notatek~ I bodajże od KOŃCA bana. |
No chyba, że przez te pół roku w jakiś sposób "pokazywałeś", że robisz coś w strone następnego bana np. red scull czy coś takiego... Ale nie mam 100% pewności.
|
Cytuj:
Wpis powinien zniknąć bodajże po 6 miesiącach. Jeśli nie znika - dunno. |
Criminal Record znika po 6 miesiącach od OSTATNIEGO wpisu. Nie, że dostaniesz bana i za pół roku Ci zniknie tylko od ostatniego. Jeśli dostałeś jakiegoś namelocka albo coś to musisz czekać, aż pół roku od tego wpisu.
Pozdrawiam, Tiger. |
@do tworcy tematu
1.logujesz w tibie wchodzisz na help i tut ci odpowiada,trudno?(jesli nie znasz angielskiego nalezy ci sie ban) 2.Wchodzisz na tibia.com 3.Pytasz sie jakiegos ziooma w grze ;d |
po roku <znaki>
|
A notatki znikają?
Cytuj:
|
Znikaja
Znikają po jakimś tam czasie
|
@up
Wielkie dzięki, bo już w gacie srałem, że nie będę mógł być tutorem :P @down Też dzięki [;)], bo Mydelniczek mnie wystraszył słowami: "To inaczej, każdy ban ( wpis do cr) znika po 6 miechach, oprócz notatek~" :) |
Notka znika po 6 miesiącach i potem będziesz mógł zostać tutorem :)
Wiem bo sam tak miałem. Pozdrawiam. |
Jestescie smieszni. Po co sie wypowiadacie jak nie wiecie jak jest? Criminal record znika po 6 miesiacach i tylu dniach, ile pozostalo do konca miesiaca, np. jesli dostales bana 12 marca, to criminal record zniknie 1 pazdziernika.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |