![]() |
O 192 Elder Druidzie na frostach
Film ukazuje moc expienia profesją magiczną.
Widać nie 3ba mieć bp kasy ani nie wiadomo czego , żeby ładnie podexpić i nawet przy szczęściu może się dosyć zwrócić. http://tibiacam.tv/get.php?h=024942b...be5a4d973cca81 Nie piszcie po co ten filmik , ja napisze dla Was : po 1sze aby wreszcie ożywić to skostniałe forum po 2gie aby pokazać też jak powinno się tam expić ( widać ogarnięcie ze strony gracza ) po 3cie chociażby żeby zabić czas po 4te żeby również pokazać , jak ładnie podexpić ( chodź i tak wielu to zna ) po 5te nie każdy zagląda na TibiaCam tv i szuka , a ja daje na tacy Czekam na komentarze te dobre jak i złe ; > pozdro. #Rah nJe ; ) ogólnie chodzi mi co Wy uważacie o filmiku. #Paluch True true true , ale jakoś ten mniej mi wiał nudą niż każdy cam ek z frostów ; )) |
http://tibiacam.tv/get.php?h=024942b...be5a4d973cca81
Cytuj:
|
Frosty już są nudne.
|
Poszedł by na Serpent Spawny chętnie bym obejżał ale 100 raz oglądac 150+ ms/ed na frostach nie zniose...
EDIT ... nie stac go na spell of the dark mysteries??... |
On sadzi takie same hity jak ja...
|
@up
to wlaśnie jest całe "piekno" tibi ..ze nie wazne czy to jest 100 ms czy 150 ms ,albo czy 120 ek czy 380 ek...MS'y wala takie same hity a Ek'i padaja tak samo..wiec po co expic?:s Dla cyferki przy nicku?O.o |
Kazdy lvl daje szybkosc i jest roznica miedzy 120 msem a 180 uwierzcie .
|
Ta jest róznica ze ma wiecej many ale w leczeniu dmgowaniu jest to samo
|
Tibia jest jaka jest, zmienia się i nic na to nie poradzicie, to tylko gra.
Xr3, niestety, za spędzone dzieciństwo przed tibią nic się ze strony tej gry nie należy, więc postarajcie się może wszyscy poszkodowani o własne forum typu tibia-żale.pl. Filmik rzeczywiście trochę przeciętny, ale jednak jest. |
Cytuj:
|
ja tam specjalnego ogarniecia nie widze... pozatym wku.r.w.ia mnie juz ze ms z sdkami forsty i inne leja..
|
@up
najci, z grana, palowie ze starow, to sorce z sd ; ] |
Cytuj:
|
Frosty? Nuuda...
No ale przyznaje profesje magiczne są ciekawsze od palków/knightów, ponieważ mają wiele metod expienia: np. ue style, exori vis/frigo itp style albo z wave jak exevo flam hur~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |