![]() |
Lekki fail na dragach xD
|
Śmieszna sytuacja, ale czy można oczekiwać czegoś innego po: duelu 33 ms'a z 2 dragami? xD
|
widac bota :)
|
Tez tak mialem na tym respie, ale na mniejszym lvlu troche bije draga na deep redzie puszcza wave i drugi z lapy dobija =/
|
34 mlvl na 33 lvlu...zal ?
|
hahah niezle :D
|
xDD Ale to wkońcu tylko 33lvl :D
|
ja mam 8lvl sorca z 31mlvl prawie 32 ^^ trochę słabo, ja mojego trenie na innym acc na faccu, za tydzień kupie tam pacc na 25lvl sorca z 45mlvl ;]
|
@up
kisiel w majtkach? ja z 10 lvlem mialem 80 m lvl i z 11 lvlem na demce chodzilem solo i co? jak puscilem ten film dla calej rodziny to wszyscy BAHBHUSHSUSHUSUHSAUH CO ZA SKU******N |
Cytuj:
każdy ma skille [ mlvl. sword/axe/club ] JAKI CHCE |
#up
tak , dokładnie tak jak będzie chciał będzie mieć 50 medzik na 100 lvlu ; jego sprawa. myślisz , że jesteś lepszy bo masz wyższy mlvl ? to tylko tak myślisz i zachowaj to dla siebie. pozdrawiam i dzieki za komenty Lipton, |
Cytuj:
|
wystarczy że ty masz większe, to wystarczy, idź sie potnij plax.
film ogladałem, koleś miał pecha niestety... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra wiec filmik zakonczyl sie pechowo bla bla bla hm...ogolnie lipa,mial pecha ;d |
^up
Jeżeli chcesz być jak speedy to coś Ci nie wychodzi . Uwierz iż więcej ludzi obchodzi co on pisze niż co myśli jakiś koks ze zdjęciem jak to jakiś użytkownik skomentował " Pterodaktylem '' w avatarze. Chociaż raz okaż się mądrzejszy i ustąp. pozdrawiam Lipton. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Cery. |
Pech :(
jakby wlaczyl utamke nie bylo by sprawy ale by bylo waste |
abcdefghijk
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |