![]() |
Pazera Psiak i 2 Punish na Guardi
z mojego widoku:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=k8xvoxelq7ovfbam z widoku blokera (w tym przypadku 216rp) http://rapidshare.com/files/16168931...unish.cam.html |
Gz, nie mogłeś zdjąc resem bossa z tego biednego palka, który tam się ledwo leczył czy się tak umówiliście, że on bloczy?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie to żebym się czepiał, ale dlaczego po zabiciu bossa, nie exetnąłeś Lost Soula, który bił jednego z magów będących w teamie?
|
bo to pazera
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw: same mądrale i pro gejmerzy tu widze, pokaż co ty potrafisz i zrób Filma :> Za przykład może służyć Dysan który pierw nawrzucał mi odnośni Massacre a później pięknie bloczył Bosa Łapek ;) |
Cytuj:
Jak zapewne ty wiesz, ja wiem i inni wiedzą to knight jest od bloczenia kiedy sie idzie z ekipa na hunta. Wiesz nie zdziwilbym sie jak by tam bylo 5x wiecej potworów no to cieżko all wziac na siebie, ale zeby przejsc obok maga, ktorego bije LS w dodatku na utamie to juz nie jest pospiech tylko hmm pazernosc, wyrachowanie? Sam nie wiem jak to nazwac, ale napewno nic dobrego. Szkoda ci bylo many na exete? Taki to problem dla ciebie? Poza tym nie musze ci nic udowadniac, znam swoja wartosc i swoje umiejetnosci. I to nie jest wymadrzanie sie, tylko zwrocenie Ci uwagi, natomiast ty tego nie potrafisz normalnie przyjac. _/ |
^up
a ja przyznaje Ci 110% racji ; ) |
2x up
ej no może on miał tylko 5 manasow left bo po przygotowaniu psiaka wszystkiego można się spodziewać |
Cytuj:
"siochaaj kur*a mnie" - chyba zbindowane ma to na F1 |
Cytuj:
Dwa, nie trzeba potrafić coś zrobić, by komentować innych. To tak jakbyś skomentował portret malarza, że jest do dupy, a on by Ci powiedział, żebyś namalował w takim wypadku lepszy. Jest to syndrom rozumowania dziecka z 3 klasy szkoły podstawowej. Trzy, noob'isz strasznie. Częściej rzucaj exeta res, myśl, i wtedy powinno być dobrze... Ah, i noś więcej uhpotów, lol. |
666 na poczatku wbilo w torturera :D
|
Dobra, można krytykować ale bez przesady, teraz widze, ze po prostu mu zazdroscicie :/ Gz dla broniego klaty :p
|
Ooooo ta zazdroscimy jemu ze ma sioherow i ze nie musi exety dawac OH YEAH.
_/ |
ja mu zazdrosze tego ze on zawsze ma w zanadrzu dobrzego "FILMA" :X
|
Psiak jestes jedynakiem? nie zdziwilbym sie....
|
juz nudno sie oglada ciagle te filmy z poi bosow (niektorzych typu, imp, dark tortuer, lapka. masakra), bo reszte malo razy widzialem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |