![]() |
Jak Zrobic Szybko Jakis addon Plz Help :d
Witam was mam problem wkurzaja mnie juz addony dla facc i chcial bym sie was zapytac jak zrobic szybko jakis addon :p troche glupi txt :p i zeby tak durzo nie wydac:D
p.s mam hunter addon <gloves>:cup: |
Mysle ze skoro jest to twoj pierwszy addon to powinienes wybrac Citizen Outfit. Wcale nie jest taki idiotyczny jak to niektorzy mowia, biega w nim duzo high leveli. Jest to najtanszy ze wszystkich outfitow. Na pierwszy addon ktorym jest kapelusz z piorkiem potrzebujesz:
- 100 Chicken Feather - 50 Honeycomb - 1 Legion Helmet Drugim addonem jest plecak, a aby go zdobyc musisz posiadac 100 Minotaur Leather. Sniper Gloves ktore posiadasz mozesz od razu spozytkowac na pierwszy addon Hunter Outfitu. |
Albo możesz zrobić też Beggar Outfit :D
Potrzebne jest: - 50 Minotaur Leather - 30 Heaven Blossom - 20 Brown Piece of Cloth - 10 Bat Wing |
Kurde chcial bym se zoribc citizen addon ale troche zbyt drogi :P begger tez troche drogi :D
|
Cytuj:
|
@autor
Proponuje jeszcze zebys powiedzial, ile kasy masz do wydania na addony, bedzie latwiej ci zaproponowac odpowiedni addon :), z drugiej stront jesli dla Ciebie Beggar i Citizen jest za drogi to watpie ze bedzie cie stac na jakikolwiek inny addon :) |
Chodź ty lepiej w hunter outficie z glovesami i nie będziesz musiał się nadwyrężać finansowo. ;)
|
Bo bez addona zadajesz 30% dmg mniej co?
Wydaj kase na exp -.- |
Cytuj:
|
Najtańszy to jest hunter + sniper gloves (max 2-3k kosztuje).
|
zrob se citizena kapelusz lub tego huntera
|
idź na kurczaki są jak się idzie z ab do carlin lub odwrotni to wgure sie idzie za górą taką jedną i zdobądź 100 chiken feather a jak wychodzisz z ab to idź prosto przy rzece i tam będzie taka jaskinia z waspami i uzbieraj 50 honeycomb idź na roty i zdobądź ten legion helmet i masz już addon a co do plecaka to kup za 5k obk czyli obsidian knife idź za tymi osami jest taka wieża i tam jest sporo rodai minosów orków itp albo na darashie i tam jest wieza z samymi minotaurami i zdzieraj skóry za pomocą obk i uzbieraj 100 ale najciężej to będzie ci z tymi honeycomb ponieważ tam często ktoś łazi ale na darshii też są waspy
|
Cytuj:
|
Jeżeli nie jesteś very low-lvl to możesz zrobić se nightmare...quest dosyć prosty...i tez nie taki drogi...ja robiem go na 30 lvl...
|
Jeśli Ci się nudzą proponuje zrobić Norseman'a, Shaman'a albo addon do druida z rękawicami.
|
najlepszy jest citizen z plecakiem bez kapelusza, zaplacisz za niego z 10 K tylko. w przeciwienstwie do huntera ladnie wyglada. Innym bardzo ladnym outfitem jest pirate, bedzie cie kosztowal pirate set (z 10 k caly, ale mozesz pozniej sprzedac) i kogos kto ci wyczysci piraty na nargor. Tylko zmien sobie plec na babke bo babski jest ladniejszy pirat.
|
Moze ktos mi opisac jak mozna zrobic outfit beggara bo na tibia.pl sa tylko addony
|
Cytuj:
|
jest jeszcze jester addon tani i łatwy :P
|
Może by nie zakładać tematu to się tu spytam...
Może kupię PACC niedługo, i chciałbym zrobić Full Citizen. Ile by mnie to all kosztowało ??? :) Świat Nerana ( przeludnione n-pvp). EDIT : A taki full Hunter ? Sniper Gloves to wiem, ale ten drugi/ czy tam pierwszy addon to ile by kosztował ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |