![]() |
Smutna przygoda łowców przygód z Guardii.
|
Hyhy 8-9 minuta rox:) Praktycznie w tym samym momencie:>
|
Knight zamiast się leczyc(przy tak ciężkiej akcji trzymało go przy życiu tylko sio, żadnych własnych potów) i zdjąc z druida SoV'a(który przez 5 tur przed glebą go zaczął bic) to miał pretensje do Kyufa, że mu pomógł. Z takim czymś on chciał bf bloczyc lol.
|
Już widzę 2 głupi ded tego xauxa, zapewne allegro albo bot, bo nie wieżę że doświadczony gracz tak by się złożył
|
UP
A ja WIEŻĘ, że w końcu pójdziesz do szkoły. |
Cytuj:
|
Człowiek uczy się na błędach ; )
Następnym razem będą wiedzieć co i jak. Pozdrawiam Cery. |
Oł maj gad ale zostałem zjechany ;/ Mattheweczek, tak! Nie chodzę do szkoły.. jestem zuy i zaraz się powieszę
|
Epic Fail _/
|
Widziałem to wcześniej - za dużo lurowali na siebie.
|
Moim zdaniem i blad knighta bo sie nie potionowal.. ale wiekszy druida bo przeciez jego w tym glowa zeby ek nie padl..
@YaMaRoOo Kazdy teraz moze wbic h lvl... wystarczy maniaczyc.. wiec nie kazdy h lvl to doswiadczony gracz. |
Za dużo naraz ubijali mogli sobie po 2-3 lurować a tak to padli
|
Ten kyuf to jakaś lama niezła...
|
1.Jak druid miał go leczyć skoro mial na klacie SoV'a?
2.Kyuf totalna łajza? Gdyby Xauxa dostał na klatę jeszcze tego defilera, którego łajza Kyuf bloknał, z pewnością by nie padł. 3.Jak każdy doświadczony gracz wie (a na tym forum tylko tacy są) Son of Verminora nie da się exetnąć. @topic Film zapewne byłby ciekawy, gdyby łajza Kyuf i ed, który powinien myśleć tylko o siochaniu genialnego knighta nie sfailowali. <ironia> Pozdro ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |