![]() |
Pomocy
Mugłby ktoś dać link do ściągnięcia nox sprita i convertera ?
Bo te z poradnika cloya mi niedziałają.;( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Po pierwsze mam dyzortografie
Po drugie spamujesz więc wynocha |
Kolejna p r o w o k a c j a.
Google nie gryza... A porada do reszty, nie karmin trolla! |
|
@up:
Na pewno wiesz o czym mówimy? @topic: Linki działają. |
neji jak nie wiesz co to prowokacja to wy***rdalaj z tąd bo widać że nie masz japy . a mi nie działają linki bo jak je klikam to mi sie pojawia błąd wczytywania strony :/
Down nie nie myśle , że jak mój temat to decyduje kto w nim pisze tylko jego odpowiedzi nic nie wnosi i jak mniemam miała na celu obrażenie mnie więc dlatego ma on wypi***alać. |
Ale czemu ma
wypi***alać? Forum wolne dla każdego Myślisz, że jak twój temat, to ty decydujesz kto w nim pisze? Jak powiedział neji: GOOGLE* Google* - Google Inc. (NASDAQ: GOOG) – amerykańska firma z branży internetowej. Jej flagowym produktem jest wyszukiwarka Google, a deklarowaną misją - skatalogowanie światowych zasobów informacji i uczynienie ich powszechnie dostępnymi i użytecznymi.(wiki). Po mojemu - dobra wyszukiwarka internetowa. Oto adres: www.google.pl |
dobra znalazłem po 3 godzinach poszukiwań w google temat do zamknięcia
|
you cannot make him drink
You can take a horse to the water but you cannot make him drink.Come and buy WoW Gold, Cheap WoW Gold wow Accounts here, Cheap WoW Gold,Cheap WoW Gold, our WoW Gold web .
|
Twoja stara to Suhayl!
|
Twoja stara to Mr.Pszczola!
|
Cytuj:
Ja bym tam nie ryzykował... A jak pozbawią mnie palca? Sam to robisz ;s @Edit Bot-reklama z WoW'a mnie zabija xD "You can take a horse to the water but you cannot make him drink." |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |