![]() |
Nowa Rodzinka :) Od zera.
Witam :) Poszukuje ludzi, ktorzy chcieli by dolaczyc do rodzinki. Wiec tak:
1.Imie, wiek. 2. Proponowana nazwa rodzinki. 3.Staz gry (Jak dlugo grasz) 4.Proponowany server. 5. Profesja jaka bd gral. Wiec ja :) : 1.Roni (Ronald), 15. 2.Escerius 3. 4 latka z przerwami. 4. Nebula. 5. Prawdopodobnie Knight |
Odswierzam :) Pisac Pisac :)
|
Ja szukam ludzi do PK gildi właśnie na Nebuli jak coś to pisać wiadomości prv do mnie =)
|
Witam wszystkich.
1. John_Abruzzi (Killer), 18 2. Fox River 3. 5 lat 4. Nebula 5. Elder Druid |
1. Nickuniepodam
2. Obojętnie 3. 6 miesięcy 4. Nebula 5. Master Sorcerer =) 6. Tylko pkuje D: |
1. Kuba 16
2. Lepiej żeby nie było, ponieważ każdy zrozumie że przyszliśmy po niego. 3. Więcej niż 3 lata. 4. Obsidia 5. Pall Nie ma waste i na peczenie dobry :} Jeżeli to nie będzie Obsidia to nie gram. |
Witam Poszukuje ludzi, ktorzy chcieli by dolaczyc do rodzinki. Wiec tak:
1.Maciej,13 2.Obojetne ZRESZTA JEST W TEMACIE NEBULA ;S 3.2 lata 4.Nebula 5.Sorcerer Ps. mam juz 6 lvl , wiec bedzie dzis moze 8 :P Nie kupuje narazie pacca Po wbiciu 15lvli mozemy isc na fajne questy ;p Tzn tibia tales,w 3 questach do zdobycia 3k,light shovel i elven amulet W 1 jest dragon,orc bersercer,2 demon skeleton i elf arcanist to by sie przydala mocna ekipa ;p Tak 5x 20lvle :p |
Ja szukam ludzi do pk gildi ;)
|
hah
1.Grzegorz "Szyder" 18 2. do uzgodnienia 3. 6 lat. 4. Nebula / Iridia 5. Paladin / Sorc |
1.Adam, 16
2. A czy to ważne? 3.Zacząłem na 7,6 4. Nebula?? lol ;] 5. Knight albo Pally Can Bee?? Zrobiłem postać : Levaxin Krwary (msg in game) |
1. Stefan
2. Dzieciaki bez kolegow. 3. 3 dzien (Jak dlugo grasz) 4. podkarpacki.no-ip.info. 5. none. |
1 Piotr 14
2 poco to? 3 od tibi 6.7 4 Nebula 5 palladyn |
Cytuj:
|
1.Szymon, 11
2.Obojętnie 3.3 lata z przerwami 4. Nebula. 5. Prawdopodobnie Knight/Pall |
1. Alan, 12 prawie 13 :cup:
2. De'knigght :2handed: 3. 1 rok :balwanek: 4. Inferna albo jakis no-pvp :kat: 5. knight/palladymn :crusader: |
double .
|
@ down.
NIE. |
Lepiej by bylo gdybys Ty sobie dal spokoj. Nie smieszne - zalosne.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |