![]() |
Co dostali¶cie od mikołaja??:]
Hy temat jest co dostali¶cie od mikołaja ja dostałem narazie 8laseek ;]jedn± postaci± a drug± 15jabłek:/ piszcie co wy dostali¶cie;]
|
ja dostałem od mikołaja 10 pomarańczy jenpo postacio 5 kulek snieżnych drugo postacio a trzecio postacio 8 lasek :p
|
Coo? Takie ¶mieci dostali¶cie ??? OMG, Ja dostałem boh i dsm......
|
Co jak Co ale za to ostrzezenie powjinienes dostac
Cytuj:
|
8 lasek :P (bez skojarzen plx)
|
Ja dostałem 5 kulek ¶nieżnych :P
|
Cytuj:
|
snowballe ;P
ja tez dostalem 5 snowballi , szkoda ze mi screen nie zadzialal :(
|
jak rok temu... 10 zakichanych pomaranczowych pomaranczy ! ;)
|
Dostalem 8 lasek :D
|
Cytuj:
Taaaaaaaaaa.... na bank :D Ja dostalem 5 kulek snieżnych.Ale mam jeszcze 3 inny postacie :p |
HEHE ja dostałem w sumie 15 ¶nieżnych kulek, 15 jabłek (za 1 razem) 8 ciasteczek i 8 cukrowych lasek B)
|
Dostalem 5 snow balli, ale liczylem tak trochu na cos lepszego. :)
|
3 postacie=15 sniezek, za 4 wymienilem sie z kumplem za 4 laski zeby bylo jakies zroznicowanie w domku :D
|
ja jak na razie jedna postaci± 5 kulek... tak jak moj kumpel... on sie wymienil tymi kulkami na bp hmm z jakims sorcem lol
|
Ja jak na razie dostałem 10 pomarańczy :D. W Carlin w tym barze był PKer z Polski który zabijał "chętnych" do prezentu. Powiedziałem że polak jestem to mnie nie zabił (lol n00b plx :D) !! A jeszcze mam 4 postacie :P
|
ja dostałem seryjkę z sd, bo miałem red skulla :( <joke> a tak na serio te w sumie 15kulek, 8 lasek
btw. poprosiłem jakiegos pacca żeby mi kupił faję wodn± i stałem pod dp zamiast robić runy jarałem xD :blazen: :cyclops: :P |
Ludzie gdzie wy macie tego Mikołaja ?? W Ab nie widziałem go... gdzie on jest i kiedy ??
|
1. 8 lasek (a zeby to byly dziewczynki :] )
2. 15 jablek 3. 10 pomaranczy |
Cytuj:
w ab tam gdzie sie broń i takie rzeczy sprzedaje a w carlin w barze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |