![]() |
Pojawienie Sie GM-a ??
Tak jak to w zyciu bywa sa tzw "kable" no ale coz nie udalo im sie :) Bo typiara wezwala Gm-a hahah i byla beka pozdro
http://huntergames.webpark.pl/beka.jpg Gwiezdny Pomykator : 52 lvl :cup: Pozniej zamieszcze screena jak to sie knightem powinno huntowac gs-y ;] Maly Tutortial ;] Sory za X ale jush powinno dzialac ;] a jak nie to http://huntergames.webpark.pl/beka.jpg |
Ja mam takiego czerwonego na białym tle X'ika
|
Cud malina ten "X" takiego jeszcze nie widziałem :)
|
Heh fajna fotka gm ja widziałem gm na harmoni przy depo
|
O czym wy gadacie ?
Ja tu nawet X niewidze :P |
Ty no dobra, stoi sobie GM,ale o co w tym wszystkim chodzi? czy wy tobicie cos nie tak? bo ja nie jaze :/
|
Odpowiadam
W tym wszystkim chodzilo o to ze my sobie trenimy ... Podchodzi Noob i Pisze Hi... My stoimy dalej
zaraz przybiega GM bo nie odpowiedzielismy kolesiowi na "hi" na dodatek pocisnelismy sobie beke z Gm-a i nie dalismy mu sie ruszac...Wsumie Ten Screen nie przedstawia najsmieszniejszego momentu no ale dobra ;] |
Własnie co z tym gm-kiem? :)
Bo ja tego też nie kapuje :p |
wejdzie na tibianews i poczytajcie gm bannaalot............... poprostu tam luidie mowia jak nie ktorzy tutaj .................... po prostu zlewy na maxa
15-12-2004 17:25 LOLO Heh fajna fotka gm ja widziałem gm na harmoni przy depo www.tibianew.net <<<<<<<<naprawde warto jak chcecie sie posmiac ;p |
-.-
Cytuj:
odp.Jest to chlopak z rl i tibia Bubble(a na poczatku moja teoria byla ze Bubble to Robot -.- |
@up: ZONK
GM Nietzsche = RL M±ż Bubble (ciekawe czy jej pomaga w zdobywaniu leveli 8o |
"Ja widze X jaki on ladny " i tak wkółko wszyscy jak 1 osoba powie to juz wiadamo ze cos nie działa a nie 30 osób ja widze X . A ss fajny :) :p
|
Buahahahaha Hunter XD mogles napisac jak to najpierw GM nie mogl sie do Ciebie dostac i krzyczal z drugiej strony rzeki ^^ :D taaaa..... kable istnieja....jak tylko zobacza taki sam outfit i ze ktos trenuje to ze od razy MC'er...ahhh.... Pozdro z Premii :>
Irvin von kinneas 27 lvl (w 2 dni od 23 :P) dzis bedzie jeszcze 28 44mlvl (to tez poprawiam) 18 skill sword 22 shieldinK :D |
?
Cytuj:
|
Buu!!
Caly Swiat Wie ****a I Polowe Galaktyki Ty Byc Glupi
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |