![]() |
Wirusy w .cam Uwaga.
|
Sprawa wygląda dość prosto...po zmianie rozszerzenia z exe na cam, antywiry nadal wykrywają to co w pliku siedzi pomimo, że syf nie ma prawa sie aktywować ;)
|
co z tego rze soł.,.,. wtedy kiedy ściongasz Virusa z rapidshare napszyklat
to nie ma ikonki tibia cama albo nie chce sie otwieraĆ mie kiedyś hakli jak weszłem na stronke i mi konputer zasyfiło hakli plate seta sandaly legion helmet i dark shield oraz 200 gp w banku lecz na pewno na tibiakam.tiwi nie ma virósuw i kaylogroeorw @ o co ci chodzi to nie rządna iRonia |
Cytuj:
@temat Myślę, że nie macie się czego bać :) |
Cytuj:
Widziałem to już wcześniej;d @down miszcze to miszcze, nie obchodzi mnie co o nas myślisz klękanie do miecza - ja takich screenów nie dawałem, więc ,|, a co do bana - reportuj ; ] |
Cytuj:
i naucz sie ze ban jest na osobe a nie na konto top:.cam to jakis plik nie wykonalny i virek nie ma prawa sie dostac na nasz komputer chyba ze zmienimy rozszezenie na e x e i i uruchomimy |
Podobna sprawa była z virusami w .rec... Ludzie płakali, że już nigdy nie włączą tibicams (wtedy jeszcze tcams była dość popularna) i teraz "pałeczkę" przejmuje rozszerzenie .cam... Jak myślicie, że w .cam są virusy: nie ściągajcie, proste.
|
wykrycie tak powaznego bledu w komercyjnym sofcie jest trudne. bardzo trudne. nadprzecietnego tibijczyka na to nie stac. jesli juz taki by sie znalazl to po jaka cholere dal wykrywalny prawie przez wszystko shit?
pewnie jakies dziecko zmienilo rozszezenie pliku lub dodalo do zasobow jakiegos cam Cytuj:
|
@UP
Agree. I tyle na ten temat, jakos ogladam non stop .camy skanuje i nic nie wykrywa... |
Nie stać nikogo na robienie wirusów do cam gdyż trzeba wykryć lukę samego softu co z reguły graniczy z cudem xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |