![]() |
Pytanie do update
Cześć z góry dzięki za odpowiedzi.
Mam pytanie co do update co to jest gdy wpisuje numer konta i hasło i jakieś ładowanie jak parenaście razy dojdzie do końca włącza mi się Tibia ale jakaś dziwna i odrazu gine. Jestem Neewbie więc prosze nie obrażajcie mnie. |
Nic sie nie martw. Te download to tylko Uaktualnienia zwiazane z upgradem.
Po sciagnieciu tibia sie wylaczy, a gdy wlaczysz ja za 2 razem to powinno byc cool. Wybierz sobie chara i czekaj az cie zaloguje:)) |
Jeszcze jedno pytanie.
można cos dzięki temu zdobyć i jak wejść aby po wejsciu nie zginąć??
|
Tzn Co Cie Zabija??? Pk Czy Monstery???
|
Nic mnie nie zabija po prostu wchodze i you are dead!!!
|
A czy na tibii.com pisze w twoim acc że zostałeś zabity ? Bo to może być jakis błąd
@Garnekzupy Witam cie Dard Hard :P !! |
Ejj, ludzie powiedzcie mi do czego jest taka reka ( kolo opcji begania za potworem) ?? :confused:
|
@Żywiec Zdrój
to ochrona przeciw missclickom ;) jak wylaczona, to po nacisnieciu ataku na osobe ktora nie ma skulla nic sie nie stanie, gdy wlaczona, jest tak jak dawniej, czyli wyszstkich mozesz walic? ;) ok tera moje pyatnia: 1. Widze cos takiego:21:24 You see wooden trash. It weighs 5.7 oz. z tego co wiem to po prostu zniszczony mebel, ale jak to zrobic by niszczyc meble? 2. Kiedy są te najazdy albo jak często i czy są one losowe? @edit dobra, jakby ktos mogl to napiszcie odpowiedzi mi na PW, aten temat chyba do pozniejszej kasacji pojdzie... |
@up
Ad1 Prawym na broń, Use with... i na mebel. Ad2 Najazdy są generowane losowo. |
I ja cie rowniez witam CENATUREQ (Fineze) :D
|
J także mam pytanie. Czy na rooku zdarzają się losowe ataki potworów? Czy to tylko opcja na mainie?
|
też nie dawno widziałem mnustwo szczuruw na dachach na rooko
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |