![]() |
[Sonda] Jaki kanał ma najdłuższe reklamy ?
Jaki gw was kanał ma najdłuższe reklamy? (poza telewizją trwam bo tam cały czas reklamy :P)
|
To przecież w Polsacie codziennie lecą fajne reklamy,z krótką przerwą na film...
|
Pamiętam jak kiedyś oglądałem Milionerów, to reklama trwała dokładnie 17:39. Specjalnie mierzyłem czas stoperem. =)
K.Jay |
Na niemieckim RTV kiedyś jedna trwała około 30 minut :P
Inny. |
30 minut? Takie to i na TVNie bywają. ;]
|
Dokładnie xD Pamiętam właśnie w milionerach, zaczęły się, szybko wybrali gościa do grania, może nie mineły 3 minuty programu, a tu już 15 minutowa przerwa. Czasem zapominam co w danej chwili oglądam xD
Jest TvN Meteo, Turbo, Style to czemu nie ma TVN Reklamy? Ps. Przepisy mówią, że w ciągu godziny nie może byc więcej niż 15 minut reklam |
Cytuj:
|
Pamiętam jak TVN miał szyld "Tylko jedna reklama" a tu 20 min reklam było ;x ;o
Uroki polskiej TV |
pooooolsat
|
mnie tvn podpald tym ze:
ogladalem raz matrixa no i ogladam ogladam i ciekawy moment jakis byl i ciach reklamy (a chyba z godizne nie yblo) no to mowi benda dluegie -.- to poszedlem sie wykompac no i zasiedzialem sie w wannie i tak siedze i siedze z 15 minut i sobie przypomnialem ze film leci ! no to rach ciach wytarlem sie i lece do teleewizora i patrze a tu reklamy no i pytam sie taty czy juz (cos tam sie dzialo czy juz sie stalo). A on ze to nadal te same reklamy no to ja rach ciach jesc odgrzany obiad przychodze a tu dalej reklamy no chyba z 30 minut trwaly ! idze jobla dostac ! :P |
Zdecydowanie TVN, dla przykładu ostatnia emisja Powrótu Króla...
|
polsat... wedlug mnie tam sa najdluzsze reklamy
|
Działa to w dwie strony - im więcej reklam, tym więcej kasy, tym więcej możliwości na zrobienie koljnego show, który będzie oglądało miliony Polaków, a i tak będzie do...
Teoretycznie na TVN, chociaż złośliwi powiedzą, że i na Trwam są największe reklamy... |
tvn, bo polsatu prawie w ogole nie ogladam
|
Polsat denerwują mnie to...
|
Sam program Milionerzy trwa 30 minut a z reklamami godzine:(. Oddałem głos na tvn
|
Gdy oglądamy jakiś film bądź serial, reklama zawsze pokazuje się z najlepszym momencie, w scenie w której jest duża napięcia. Już myślimy że coś się wydarzy a tu reklama, np. Skody. I ta reklama nam się utrwala w pamięci. Zostało to potwierdzone naukowo.
K.Jay |
Ja straciłem zaufanie do wszystkich "typowo Polskich tv" i oglądam już tylko programy na discovery viście, choć muszę przyznać że oba największe autorytety też idą w psy. -- (tzn. więcej reklam)
Łoo, niech tak jeszcze robią to ja będę wracać do tv tylko po to aby się pośmiać z wiadomości. |
Zdecydowanie Polsat. Nie dość, że najdłuższe, to jeszcze najczęstsze. Przez to film trwa ok. o 1/3 dłużej niż powinien.
|
Gdyby polsat i tvn podniesli cene za czas trwania reklamy, to swiat bylby o wiele lepszy. co wcale nie oznaczaloby strat dla obydwu.
btw polast, jak dla mnie najgorzej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |