![]() |
Dla kumatych - w tych klimatach [SPOTKANIE]
Oglądaliscie może kiedyś filmik na YT o spotkaniu RABO ? Może zorganizujemy coś podobnego ? ;D Jak coś to wpisywać się kto może ^^ :cup:
|
Jako organizator spotkania RABO* mogę zapewnić, że ci nie wypsali.
*RABO - Rookgaard Anty Botters Organization |
Napisz, że będzie konkurs i dla zwycięzcy spoil na SoFQ to zleci się większość.
A tak w ogóle to kimże Ty jesteś, bo ja Cie coś tam kojarze, ale nie za bardzo. |
Ciekawe tylko ze jak nie napiszesz ze dasz jakies fri itams to nikt nie przyjdzie
|
Ja, plx plx plx Ja! Fri itans dla mnie, ja wygram quiz i dostane spoil na SoFq
A tak na poważnie po co to? Żeby wszyscy fajni pixeli mogli razem patrzeć na więcej pixeli naraz na ekranie ? : O |
@up
nie. Po to, żeby się spotkać, pogadać, posmiać się a nie myślec, tylko o tym żeby mieć wiekszy lv i nic wiecej |
tak...ale tak szczerze mówiąc to większość rookstayerów ma swoje teamy na swoich światach...ale muszę przyznać że inicjatywa dobra...
@Ameriov Jeszcze nie wszyscy są tacy że znajomości traktują czysto ekonomicznie i liczą tylko na zysk...ja na Elerze mam swój team,dzielimy się wszystkim...mamy wspólne kolekcje spróbuj tak pograć,zobaczysz że będzie to naprawdę przyjemne... |
To co będzie jakieś spotkanie ?
@ameriov : jaką czcionką ten napis w podpisie napisany ? |
No jak zorganizujemy cos razem to oczywiście ;D dopisywac sie kto może iść i kto pujdzie xD ;P :cup:
|
Sorki . Jestem dzisiaj lekko zamulony
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic jeżeli chcesz jakiekolwiek spotkanie zorganizować, to napisz jakieś konkrety |
Sugerowałbym jakiś weekend. O takiej godzinie, by wszyscy mogli przyjść.
|
Cytuj:
|
No, no, patrz ilu masz chętnych.
Może i nie wszyscy patrzą na to ekonomicznie, ale... eventy a'la piłka nożna z nagrodami przyciągają więcej osób. @Bio A bo ja wiem? Mam ich około 666 i nie chce mi się sprawdzać... W każdym razie to jakaś dodatkowa z Corela. |
Taaaa, jest chętnych z 7 osób, przyjdą trzy i będziecie mieli super imprę. Po pół godziny się wam znudzi.
|
Sosnowiecka patologia /o/
|
O LooL xD
Może niektórzy to źle zrozumieli, chodzi mi o to żeby spotkać się w grze - zorganizowac np.: mecz piłki nożenj ;D ale w tym potrzebna mi jest pomoc - nie mam doświadczenia w tego typu imprezach ... :D
@edit No raczej Isara - dużo rookstayerów Amer, de'Bove, Kath ... więc postawiłbym na isare ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |