![]() |
Pytanie !!!!
Mam ptanie dotyczące TIBIA CAM czy po nowym update tibia cam działa do nowego klienta??? /czy zostanie stworzona nowa tibia cam specjalnie do klienta 7.35??
:x: |
Cytuj:
|
Powiem w ten sposób, że na tibia.de były tematy z testami czy działa stara tibicam na nowym kliencie. Działa!
|
=p
no to u mnie musi być coś nie tak bo na nowym kliencie tibiaCam cuś nie działa :p pozdrawiam!
|
Lipton
U mnie na nowym cliencie też nie działa :( Mam nadzieje że wypuszczą nowego tibicama. Bo inaczej kuniec z filmikami :(
|
Umnie działa:
Można nagrywać nowe filmy na Tibicam i odtwarzać, ale starych filmików ze starego klijenta się nie da. |
TibiCam
http://www.freewebs.com/Niesciagac
Jak sie wczytuje film nie trzeba podawac swojego nr i hasla. Wystarczy jako numer konta wpisac: account number: 12345 password: 12345 I sie wczytuje lista filmów Oczywiście pliki *.rec musza byc w katalugu z plikiem tibicam***** Plik jest sciągniety ze stronki www.tibia.de więc raczej jest bezpieczny. Ewentualnie skanujcie go antywirami :) dla pewnoisci. U mnie bynajmniej dobrze dziala. Jakby ktos cos wykryl dajcie mi jak natychmiast znac :) |
do tej pory powstawala na kazdego klienta tibii.... wiec czemu teraz mialaby nie powstac? ^.- to tylko kwestia czasu jak z mc i tibagg....
|
Odnośnie użytkownika ~urasz.
Dajcie mu bana, tak jak i innym tego typu n00bom, bo oszustw tu nie tolerujemy! Nie znasz takiego pojęcia jak uczciwa gra?! |
Cytuj:
no chlopcze mi tu wykryło .... pare nieciekawych plikow :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |