![]() |
Paladyn a broń
mam pytanie jakiej broni ma uzywac paladyn na 55 lvlu ? bo widze kusze itp a ja dalej wale z royalek, chyba po cos te kusze zrobili
|
power bolty.
|
zalezy gdzie expisz np.
d-lair z blokerem to mozesz z power boltow a na taki "zwykly" exp to pospolite royal spearki (tanie) |
i power boltami do kiedy ?
|
do zawsze...!qutwa szukaj, było argh!
|
w tym smietniku nic sie nie da znalesc...
|
Ta, bo lepiej zrobić własny...
Royalki do 80 a potem ass stary i na frostach aż zaczniesz nimi żygać. Jak dostane warna za karmienie trolla to jaki¶ modek oberwie. |
solo to royal spears a z blokerem to power bolty najlepiej jest na 80 lvlu bo assasin stary dochodza ;)
|
no, i jeszcze o enchantkach nie zapominajcie. jak nie ma 80 lvl i trzeba bic w zwarciu pozostaja enchantki - zaden debil nie bije w zwarciu z arbalesta/crossbowa czy tam innych bowow - waste.
|
Cytuj:
@top jak idziesz expic sam to royal spearki jakis hunt power bolty ; ) |
dzieki temat do usuniecia najlepiej zeby nie bylo wiekszego burdelu
|
enchantki w moim odczuciu sa minimalnie gorsze od royalek
nie widze sensu zeby ich uzywac tym bardziej ze sa dosc drogie |
Cytuj:
1 sq zasieg wiekszy to malo bijac mooby waczace na dystans ? do autora tematu.....wybocony char i nei wiesz co dalej bo sie waypointy skonczyly ? |
Cytuj:
Wielkie LOL. To ciekawe dlaczego z mój best hit jest wła¶nie z enchanta, dlaczego biorę na hita dragon hatchlinga z enchanta, dlaczego na tibia.pl jest napisane "atak: 38", dlaczego na huncie w tym samym czasie trace o wiele mniej enchatnow niz royalek..? Jak by¶ używał dłużej enchantek to by¶ się do nich przekonał ;d @topic royal/enchanted spears, na hunty z blokerem power bolty, na 80 assasinki/power bolty |
podliczylem sobie sredni hit w hydre wyszlo mi 117 z rs, 103 z enchanta , ~~300 z ass starsa.
Jakos slabiej bija. Moze porobie jeszcze testy na wieksza ilosc hitow to powiem. |
Chyba jestes jedynym paladynem który miał takie hity O_o Może po prostu masz pecha ;p albo jak waliłe¶ z royalek to DSy łamały shielding hydr... nie wiem
|
Zrobie kilka pojde na cyclo i wam powiem :PP Aczkolwiek nie lubie ich, nie oplacaja sie
|
Cytuj:
Podsumowujac przestan nas wkrecac, bo albo robisz sobie jaja albo masz skille o ktorych moglby pomarzyc niejeden 150+ pall :baby::baby: @down Jesli tak, to dlatego w first poscie spytales sie o bron dla palka z 55 lvl? |
Mistrzu zjemy cie. Sprawdz sobie name, mam 80 lev?
btw fajnie sie expi z power boltami ale sie nie zwraca przynajmniej mi sie nie zwraca |
LoL przecież enchantki maj± 38atk a royalki 35, więc jak mog± bić słabiej O_o? Noi rs ma 3 kratki zasięg a es 4 kratki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56. |