![]() |
Problem z chatem
Gram sobie w cs'a, a tu nagle zmieniają mi się napisy na chacie z białych na żółte. Nicki graczy mam czerwone lub niebieskie czyli ok, ale ich wiadomości mam na biało. Można to zmienić na żółto? Jak wcześniej?
|
Humm, wpisz w konsoli:
con_color "255 180 30'' Albo zmien tą wartość w configu |
Dziękuję, pomogło. Temat do zamknięcia.
EDIT: Proszę jeszcze nie zamykać. Zapomniałem o jeszcze jednym problemie. Chodzi o celownik (nie AWP) załóżmy mam Desert Eagle'a. Jak kucam to celownik się nie zwęża jak skacze to się nie poszerza. W m4 celownik jak zakładam tłumik też się nie poszerza. W opcjach zmieniałem celownik na auto-size, ale nic. Po prostu celownik nie jest ruchomy. Proszę o pomoc. |
cl_dynamiccrosshair "1"
|
Dzięki też pomogło. Możesz mi powiedzieć skąd znasz lub bierzesz, te komendy?
|
http://board.counter-strike.pl/ - Tu znajdziesz wszystko.
|
Cytuj:
Pd tej pory cfg tylko do odczytu. |
Dzięki bardzo, a teraz pytanie. Żeby brać udział w meczu admini vs gracze rozgrywanym co jakiś czas potrzebny jest steam czy nie?
|
Serwer steam, wiec hummm... TAK!
|
Ok dzięki.
|
Znowu mam problem. Sterowanie się pozmieniało wariuje, nie da się grać. Próbowałem zmieniać tak jak wcześniej, ale nic. Czy można jakąś komendą przywrócić ustawienia domyślne?
|
1. skopiuj folder: steam Apps/nazwa_uzytkownika/counter-strike/cstrike_polish
2. I dany folder cstrike_polish po skopiowaniu usuń. 3. Wlacz Csa. 4. Wylacz csa. 5. Wejdz do nowo utworzonego folderu cstike_polish w folderze ze steamem i skopiuj config. 6. Podmien go z tym configiem który masz w skopiowanym folderze. 7. Podmien nowy folder cstrike_polish na ten stary z nowym cfg. 8. ustaw bindy i graj Na przyszlosc config.cfg zaznacz jako tylko do odczytu. Wszystkie zmiamy wprowadzaj recznie przy wylaczonym csie. Ew jak nie chce ci sie bawic mam czysty config pisz Pw ;p Ehh, ewentualnie tez mozesz usunac sam config.cfg i uruchomic gre ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |