![]() |
Uber hur dla knighta
Cytuj:
/Down : Moim zdaniem i tak troszke przesada - 100 ek doganiający 200 ms'a? |
Całkiem fajny pomysł. Tylko jeśli "charge" to imho powinno dawać automatyczny sprint w kierunku zaznaczonego wroga. Czy kto kiedy widział, żeby szarża była ucieczką?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Down : nie moge sie doczekać kiedy zobacze jak 100 ek ucieka przed 150+ msami :D Ciekawe jeszcze o ile ten mlvl będzie można podwyższyć. |
Cytuj:
|
"When this spell is casted, they will run as fast as the wind for a few seconds, having no trouble anymore to chase an opponent that is about to run away."
Kiedy zaklęcie zostanie wypowiedziane, oni [rycerze] będą biec z szybkością wiatru przez krótki okres czasu, nie posiadając już nigdy więcej problemu z doścignięciem uciekającego przeciwnika. Moje tłumaczenie. Chase oznacza ścigać coś, kogoś. |
Cytuj:
/2x down : podbiegnie, czar przestanie działać - rzuci znowu i znów będzie biegał na "niezłej ku***e". /Down : Jeżeli byłby to czar do samego targetu to to samo by wyszło na to samo co zwykły hur z współczynnikiem zwiększającym szybkość. |
Cytuj:
|
Moje tłumaczenie jest niemal identyczne jak Aroonii . W ostatnim zdaniu pisze, ze nie będzie miał problemu z dogonieniem uciekającego potwora. Btw. Kamliss nie myśl, że jeśli pisze szybki jak wiatr to 100 ek bedzie biegał jak 300. Przecież nawet niektóre czary, jak exori vis czy cóś są przez cipsoft uważane za "potężne". Ten "uber hur" może będzie czymś jak 1.5x utani hur :) czyli troszkę słabszy od gran hura. Wg mnie tak będzie. Poczekamy, zobaczymy :p
EDIT: ale niby dlaczego aż taki "duzy kop w dupęęę" skoro pisze, że będzie trwał on kilka sekund. Może podbiegnie do target na niezłej kur*ie ale zaraz zgaśnie i znów będzie miał normalną prędkość |
Cytuj:
|
Cytuj:
/Down : Nie przesadzajmy co do uciekania 100 ek/rp tymbardziej przed 60 msem bo on sam mu nic nie zrobi. |
Ej ale nie ma co rozpaczać, że ulepszyli knightów, przecież magowie zawsze górowali w pvp i expieniu nad knightami. Szkoda mi się robi palków/knightów kiedy oglądam filmiki, w którym 100 royal/ek ucieka przed 60 msem. Taki 100 rp/ek zaliczy padaka i tak i tak, prędzej czy później a to zależy tylko od tego ile wziął potionów ^^. Może uda się uciec, ale co z tego jeśli knightowi ciezko jest zabić takiego maga nawet, jeśli ma on 20 lvli mniej :P
|
@up
Dlatego właśnie temu "czołgowi" dodano możliwość trzymania się blisko takiego ms/ed. Postacie magiczne miały przewagę dzięki gran hurowi, teraz to nareszcie się zmieni. |
Jednym słowem będzie bardzo śmiesznie ;p albo może głupio bo tak jak już ktoś wyżej powiedział sorcowi i druidowi odebrano ich najlepszą ceche szybkość i nie płacze bo knighta ulepszyli też lubię tą postać bo rzeczywiście się nią wygodnie gra ale sorc miał to coś zawsze się kojarzył z potężną postacią a teraz tak już nie będzie ;( trochę szkoda.
|
No i bardzo dobrze! Mam nadzieję, że nic nie zchrzanią w tym update. Może wkońcu tibia zejdzie z psów na ludzi ^^
Btw. Zastanawiam się kiedy wprowadzą 3-ci addon :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...i nie występuje klimat ani nic, co jest choćby trochę realne ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |