![]() |
118 EK - dam rade na Bohemoth Quest?
Cześć,
Jestem 118 EK.Eq: Avenger, Dsm, Knight legi, Skull helmet, Boohy Czy dam rade Na bohemoth quest? |
gran-uj up/down, dasz rade
|
a co to za quest? =/
|
@up
Żałosny jesteś xd |
moze byc ciezko ale dasz rade jak wezmiesz jakiegos 10 lvl druta do pomocy
|
UP> Wystarczy, że jakiś behemot zmieni cel ataku na druida i już po tym 10 lvlowcu. Lepiej według mnie wziąść silnego druida, która zna czar exura sio "Nick"
|
Z tego co pamiętam jest bramka 30lv+ xDDD
|
Cytuj:
@topic spoko dasz rade góra/dół exori gran i będzie słit xd pzdr B) |
kurr sorry chodzilo mi o przynajmniej 100 lvl druta ... ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na behe queście expi się solo, żaden druid nie pójdzie żeby tylko siochać. E gran up/down, bierzesz tyle mf ile masz capa leczysz się exaną mort i może nie bedzie waste. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
robiłem ten quest setki razy, da rade go zrobić na 80 levelu, ale im wyższy level tym mniejsze ryzyko zgonu i mniejsza strata mf. do siochania przyda sie nawet i 40-60 level druid tylko ze wtedy po każdym e granie trzeba będzie się cofać za bramkę. wiadomo ze na niskim levelu exori walimy akurat w to co dookoła nas, na wyższych można spokojnie czekać az nas stwory otoczą. na większości serwerów znajdziesz spokojnie po 4-5 osób które zapłacą 3k, wtedy czyszczenie questa się na pewno opłaci.
|
A nie lepiej zaplacic jakiemus ms/ed za mf aby wyczyscil Ci??
To chyba bedzie mniejsze waste niz z grana;/ |
na takim lvl knightem .. ma się kasy.. więc większym szacunkiem cieszą się questy robione samodzielnie.. niż przez kogo ;] .. Napewno dasz radę .. z Palcem w d* :D
|
wy sie nie znacie ja zawsze jak robie behe questa to biore 2x druidow max 20 lvl i wtedy zabijamy wszystko i pojawiamy sie w temple i sie cieszymy bo znika nam taki fajny naszyjnik :D
|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |