Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Cos dla FACC - Propozycja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=197968)

The_Animal 14-11-2008 19:57

Cos dla FACC - Propozycja

Temat ten jest kierowany głównie dla gracz z facc oraz przeważnie Magów i Druidów.
Chyba każdy kot na faccu gra tymi profesjami musi mi przyznać racje że jest trudno a raczej bardzo trudno expić gdzie z zyskiem.
A można to zmienić choćby 1 czarem dla pacców.
Jak...?
Otóż większość Magów/Druidów Do huntów używa któregoś z poniższych czarów:
- exori frigo
- exori mort
- exori vis
- exori tera
- exori flam
czyż nie?

Moja propozycja jest taka żeby jeden z tych czarów umożliwić dla graczy z facc.
Czemu??
Niektórym się wydaje że to tylko 1 czar itp...
Ale mag/druid nie ma żadnych dobrych czarów ofensywnych które są celne oraz zabierają mało many bo każdy z tych spellów żre tylko 20 many.

Czemu pisze tu??
Bo chce wiedzieć czy poparlibyście mój post na forum tibia.com

Cya :*

Aroonia 14-11-2008 20:02

To się nazywa komercja. Chcesz mieć łatwiejszą i przyjemniejszą grę - zapłać. Nie zmienisz tego choćbyś nie wiem jak bardzo się starał.

Levi 14-11-2008 20:07

Pozwolę sobie zacytować pewne powiedzenie:
"Za darmo to tylko w mordę leją"

Chcesz coś mieć to zapłać...

Vivarus 14-11-2008 20:27

FACC ma exevo flam/frigo hur i to powinno wystarczyć

kokomoko 14-11-2008 21:30

Niestety to się nie zmieni. Drut\sorc mają ice\fire ware, (na 18 lvl, potem też jest 1 dla druda i sorca). jeśli chcesz więcej, musisz kupić PACC!!!

Kazami_Kemo 14-11-2008 21:44

Taka akcja to były by mniejsze zyski dla CipSoftu więc na pewno nie a mi to nie robi może to by nam utrudniło grę np. Pk goni kogoś i ma do dyspozycji o jeden czar więcej? To nie przejdzie.

Fagaro 15-11-2008 02:47

często widuje druidów polujących na smoki z ice wave, czar dla facc ale bardzo przydatny. 20 many i obrażenia okolo70% co exori frigo.

Lord_Piterek 15-11-2008 04:00

facc nie dostanie na 100% zadnego z tych czarow, tak jak na pewno nie dostanie np. haste

erranero 15-11-2008 07:54

Niestety ... gra na faccu druidem szybko sie przykrzy bo latac z halistormem i nic nie robic to wprost zenada :baby:
Chcesz grac lepiej > kup pacc :]

Paruv 15-11-2008 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The_Animal (Post 2335580)
Chyba każdy kot na faccu gra

Jeszcze nie widzialem grajacego kota.

Btw. Niedawno dodali wam ice wave <exevo frogo hur>, ktore spala tylko 25 many i ma duzy obszar razenia, pozatym fire wave <exevo flam hur> tez zabiera tylko 25 many.
Sorc ma jeszcze kilka dosc dobrych czarow ofensywnych.

Jednym slowem cieszcie sie z tego co macie i nie placzcie, ze macie za trudno.
Zawsze moglo byc gorzej, nie ? ;)

Edit1.
Mialem jeszcze cos dopisac.

nawet jesli <w co szczerze watpie> daliby wam jakis czar, to nie pozniej jak miesiac bylyby kolejne tematy typu : "Za drogie mana poty, dajcie nam, biednym sorcom, za free!1!!one"
"Kina ma sword/axe/club ringi, daja 4 skille! ja Kce pierscionek ktory dodaje 4 m lvl'e"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^specjalnie ofc.
temat do zamkniecia...

Grycan 15-11-2008 09:04

Skoro narzekasz, to czemu grasz?? Tak trudno sie pogodzić z tym, że FACC jest biedniejszy niż PACC o te kilka czarów?? Jeśli chcesz mieć więcej czarów jest jeden sposób... kupić PACC.

Zonta 15-11-2008 12:15

panu up dziekujemy.

Chcesz miec lepije to plac :) sorc i drut maja spelle obszarowe na 18 lvl/25 many za uzycie to w zupelnosci wystarczy kiedys kosztowaly chyba po 80 many wiec cieszcie sie :)

Paruv 15-11-2008 15:40

@up

65 dokladniej :]

TAK, NIE EDYTOWALEM

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42.