![]() |
Cos dla FACC - Propozycja
Temat ten jest kierowany głównie dla gracz z facc oraz przeważnie Magów i Druidów.
Chyba każdy kot na faccu gra tymi profesjami musi mi przyznać racje że jest trudno a raczej bardzo trudno expić gdzie z zyskiem. A można to zmienić choćby 1 czarem dla pacców. Jak...? Otóż większość Magów/Druidów Do huntów używa któregoś z poniższych czarów: - exori frigo - exori mort - exori vis - exori tera - exori flam czyż nie? Moja propozycja jest taka żeby jeden z tych czarów umożliwić dla graczy z facc. Czemu?? Niektórym się wydaje że to tylko 1 czar itp... Ale mag/druid nie ma żadnych dobrych czarów ofensywnych które są celne oraz zabierają mało many bo każdy z tych spellów żre tylko 20 many. Czemu pisze tu?? Bo chce wiedzieć czy poparlibyście mój post na forum tibia.com Cya :* |
To się nazywa komercja. Chcesz mieć łatwiejszą i przyjemniejszą grę - zapłać. Nie zmienisz tego choćbyś nie wiem jak bardzo się starał.
|
Pozwolę sobie zacytować pewne powiedzenie:
"Za darmo to tylko w mordę leją" Chcesz coś mieć to zapłać... |
FACC ma exevo flam/frigo hur i to powinno wystarczyć
|
Niestety to się nie zmieni. Drut\sorc mają ice\fire ware, (na 18 lvl, potem też jest 1 dla druda i sorca). jeśli chcesz więcej, musisz kupić PACC!!!
|
Taka akcja to były by mniejsze zyski dla CipSoftu więc na pewno nie a mi to nie robi może to by nam utrudniło grę np. Pk goni kogoś i ma do dyspozycji o jeden czar więcej? To nie przejdzie.
|
często widuje druidów polujących na smoki z ice wave, czar dla facc ale bardzo przydatny. 20 many i obrażenia okolo70% co exori frigo.
|
facc nie dostanie na 100% zadnego z tych czarow, tak jak na pewno nie dostanie np. haste
|
Niestety ... gra na faccu druidem szybko sie przykrzy bo latac z halistormem i nic nie robic to wprost zenada :baby:
Chcesz grac lepiej > kup pacc :] |
Cytuj:
Btw. Niedawno dodali wam ice wave <exevo frogo hur>, ktore spala tylko 25 many i ma duzy obszar razenia, pozatym fire wave <exevo flam hur> tez zabiera tylko 25 many. Sorc ma jeszcze kilka dosc dobrych czarow ofensywnych. Jednym slowem cieszcie sie z tego co macie i nie placzcie, ze macie za trudno. Zawsze moglo byc gorzej, nie ? ;) Edit1. Mialem jeszcze cos dopisac. nawet jesli <w co szczerze watpie> daliby wam jakis czar, to nie pozniej jak miesiac bylyby kolejne tematy typu : "Za drogie mana poty, dajcie nam, biednym sorcom, za free!1!!one" "Kina ma sword/axe/club ringi, daja 4 skille! ja Kce pierscionek ktory dodaje 4 m lvl'e" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^specjalnie ofc. temat do zamkniecia... |
Skoro narzekasz, to czemu grasz?? Tak trudno sie pogodzić z tym, że FACC jest biedniejszy niż PACC o te kilka czarów?? Jeśli chcesz mieć więcej czarów jest jeden sposób... kupić PACC.
|
panu up dziekujemy.
Chcesz miec lepije to plac :) sorc i drut maja spelle obszarowe na 18 lvl/25 many za uzycie to w zupelnosci wystarczy kiedys kosztowaly chyba po 80 many wiec cieszcie sie :) |
@up
65 dokladniej :] TAK, NIE EDYTOWALEM |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |