![]() |
Problem z rejestracją
Mam problemy z rejestracją. Podaję nazwę i maila, zaznaczam te 3 'ptaszki' i potwierdzam. W tym momencie powinienem otrzymać numer który mi się nie pokazuje. Co mam robić?
|
Cytuj:
nie ma numeru zadnego, wybierasz sobie login + e-mail i ta nazwa to Twoj numer a haslo na e-maila dochodzi pzdr |
Ale gdy wpisuję tą nazwę i hasło wyskakuje mi że jest zła nazwa choć wszystko mam wpisane dobrze
A dokładnie: Invalid Account Name. |
Może ktoś ma taki sam nick jak ty?
|
Cytuj:
Ggy wpisuję jakąś nazwę i hasło bez sensy wyskakuje to samo, a gdy wpisuję jakieś cyferki to wyskakuje że numer i hasło są złe. Czy może mi ktoś wyjaśnić co mam robić? |
Invalid Account Name to nie jest nick, buhuhauhauha. Podajesz zły account number, pewnie dodajesz do niego jakieś litery lub za mało cyfer. Jeśli nie znasz tak prostych haseł jak invalid account name to lepiej nie graj w tibie bo to gra anglojęzyczna. Na 100% zaraz powstanie temat jak przejśc tutorial ;( No ale to nie jest temat żeby cię zbluzgać. Zrób sobie 7 cyfrowy login i podaj mail, na 100% będzie wszystko ok ;))
|
Cytuj:
pzdr" Więc proszę o to by wypowiedziała się osoba która umie czytać ze zrozumieniem. |
Nie, napisałeś, że wszystko wypełniasz i powinien ci się pokazać numer jak przed zmianą. Nie pisałeś, że nie przyszedł ci zaden mail. Podajesz Account Name (czyli twój login do tibi) i email na który przychodzi ci hasło. Logujesz się na login i password z maila i tworzysz postać (na tibia.com) Gdzie założyłeś maila?? Może za krotko czekasz i jeszcze nie doszedł?? Czasem potrafi nie dochodzić przez kilka godzin. Odczekaj jakiś czas i napisz co się dzieje
@Down O.o |
Ok już wiem co się stało.
Ja jestem "sezonowym tibianinem" i gram 2 razy w roku po ok 2 miesiące i potem oddaje konto. Na kompie miałem starą wersję przez co nie mogłem się zalogować. Temat do zamknięcia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |