![]() |
Wynyślamy nowe najazdy
Po potworach przyszedl czas na najazdy
Możecie tu pisac swoje propozycje na nowe najazdy na różne miasta i okolice np mój atak beholderów na venore OPIS Beho z podliskich bagiem oraz ich lepsi koledzy robią napat na vonore Potwory atakujące gazer beholder elder beholder Braindeath oraz czami The Evil Eye ostrzerzenia Beholder attack in Venore! to byl mój przykład czekam na wasze |
Proponuję najazd na słownik gramatyki polskiej :baby:...
W grze: wydaje mi się, że brakuje czegoś takiego jak najazd krasnoludów (na Cormaya'e lub Kazo). ;) Enjoy! |
UP> Na coromaye jest najazd soldierów
2UP> The Evil Eye jest bossem i występuje tylko w Helllheim. Poza tym już wyobrażam sobie te przepełnione depo i świątynie przez low levele które boją się braindeathów... |
Wydaje mi sie ze evil eye respi sie na hellgate
popieram pomysl o ataku krasnoludow na kazz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
szmatexy atakuja krolestwo zlotej kieszonkowe :mag:
|
chodziło mi oto ze ja by było The Evil Eye to by był ciekawszy atak
|
@ALL>tylko powiedzcie mi gdzie respią się beholdery na bagnach przy venore ?
@pierwszy post> Według gramatyki ostrzeżenia o najaździe, Venore atakuje tylko jeden beholder. Powinno być jak już "Beholders are attacking Venore!" |
sry pomyliło mi się
|
Cytuj:
|
Czy coś ci nie odpowiada w tym ostrzeżeniu ?
|
Cytuj:
Ogarnij odmianę czasownika 'to be', poćwicz, upewnij się czy ogarniasz, poćwicz jeszcze trochę, a potem bierz się za poprawianie : ) http://img217.imageshack.us/img217/7058/epicfailhd1.jpg |
Proponuję stworzenie bossa Cyclop'ów, są teraz 3 rodzaje więc mogły by robić atak, lecz z zmniejszoną liczbą Smithów, ze względu na niskie levele...
|
2UP> O sorry...
|
Ja proponuje najazd Noob Killerów na wszystkie miasta jednocześnie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale pomysł dobry |
Może najazd minotaurów na Thais? Bo w sumie pasowałoby że zaatakowały z Mintwalin ludzkie siedziby położone na powierzchni ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |