![]() |
Która Gra Online jest najlepsza (Sonda)
Jak sądzisz która gra online jest najlepsza jak chcesz to możesz uzasadnić wybór
|
Tibia <znaki>
|
Były tryliony takich tematów. A tak na marginesie to jeśli już piszesz nazwy gier, to pisz poprawnie. WORLD OF WARCRAFT, a nie warcraft of world ...
|
Takie sondy się robi na wielkich forach, nie tu, gdzie zagląda mniej niz 50(?) osób... Wynik będzie WoW 6, tibia 3, reszta 0-1... I po co to?
Btw, jak napisał kolega wyżej, źle napisałeś nazwę WoWa. |
Gdzie GunZ?
|
Muhahaha Warcraft of world rzadzisz....
A gdzie MapleStory? |
Zagłosował bym na World of Warcraft, ale nie ma tu takiej opcji, więc się wstrzymam :(
|
Kompletnie pomieszały ci się nazwy gier:
-nie Warcraft of world, ale World of Warcraft -nie Age of Conan, ale Conan of Age -nie Lord of the Rings Online, ale Online of Rings the Lord -nie Guild Wars, ale Wars Guild Propaw to ablo ciem shuncem! |
Gdzie MS, Rakion i wiele innych gier online w które grałem ;/?
|
Ankieta może pomieścic tylko 10 gier dla tego innych nie ma
|
To bylo zamiescic te bardziej popularne I popraw te nazwy... JA CHCE CONAN OF AGE I STORYMAPLE!!!111
|
z tego co wiem to pomyliłem tylko nazwę Warcrafta i nie mogę tego poprawic bo sondy się nie da
|
Warcraft Of World , brawo, brawo.
Oczywiście, że WoW. |
Tibia !! xDDDDDDD
|
Ja bym zagłosował na Story Maple!
|
Wlasnie Story Maple jest fajne a go niema! Skandal! A Tibia 2? (inaczej Zezenia Online)
|
pisze sie leprza.
zeby nie bylo oftopu, sondze ze najlepszym mmorpg jest warrock |
Można było dać opcje "inna" zamiast któregoś z tych tytułów.
|
Cytuj:
Cytuj:
@down: Cytuj:
|
@up
To "leprza" to była ironia ale nvm. edit: Omg, mówię ci. Spójrz na jego inne posty... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |