![]() |
Mój palladyn
A więc chciałbym się spytać, co robić dalej ?
Moje skille : 64/50 ( wiem, że słabe ) Poziom Magiczny: 24% do 9 Poziom: 25 Co robić dalej ? Do jakich skillować, kiedy wbić skille i na jakim lvl? |
jak tak bardzo chcesz skillowac to walnij sobie 70 na slimach a potem exp na poh/DTD
|
Niechce skillować, ale chciałbym mieć odpowiednie skille, czyli jakie ?:P
|
Odpowiednie?
80/60 a potem to już możesz to pierdolić. |
To teraz słuchaj jak nie chce ci sie skilować to po jakiego grzyba masz się męczyć żeby wbić skile jak ty to określileś odpowiednie.Z gry masz czerpać przyjemność więc nie rozumiem tego jak ci się nie chce skilowac to nie skiluj proste i logiczne ,a nie piszesz ,że mają być odpowiednie na lvl.Nikt nie powiedział jakie skile są na dany lvl każdy ma swoje zdanie.
|
Ja bym Ci powiedział ze masz skillować do 100/95. Skillował byś?
A teraz na poważnie. Wg mnie skilluj do 70/60-65 i expij do 30-35 lvl i skilluj do 80/70 i BASTA |
Dobra. Widze potrzebna wam pomoc.:) A wiec.. Liczy sie poczatek. Ja zawsze najpierw zeby miec dobrego super palka robie wczesniej postac. Zarabiam kase na monki i na kamienie robie nowa przekladam kase i skiluje od poczatku nowej na 8 lvl skille: 60/40 to wystarcza na poczatek. Potem tylko expisz i walisz skillowanie bo na 25 lvl bedzie 70-75/60. Dziekuje
|
Musze ci powiedzieć ty się po prostu z tym piep.... i to tak na serio na cholere ma bawić się z robieniem 2 charów itp. itd. jak sie umie grać nie potrzebne jest to wszystko samo przyjdzie z czasem
|
pozdrow sie przed lustrem. Tu chyba pisza osoby co chca cos osiagnac. Ja wszystko inwestuje w mojego palka.:))
|
Wiesz co w tibi sie nie da nic osiągnąć bo wystarczy głupi hak i całe twoje osiągnięcie szlag trafił...
|
masz racje. Ale ja robie zawsze w ten sposob zeby potem miec wartosciowego pala. Na 25 nudzi mi sie granie i pkuje raz dziennie. I kasa i wszystko idzie na nowego palka:) Tak mi sie gra bardzo przyjemnie. Polecam PALLADINA!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wystarczy zlookac na tibia.com i już zauważamy: Created: Jul 31 2008, 22:44:11 CEST Name: Wege Pall Profession: Paladin Level: 10 Dist Skill:________________________Shield Skils: 39 [x]______________________________12 [x] 40 [x]______________________________13 [x] 41 [x]______________________________14 [x] 42 [x]______________________________15 [x] 43 [x]______________________________16 [x] 44 [x]______________________________17 [x] 45 [x]______________________________ Podpis... Jeśli mu mówisz, żeby wbił 60/40 i sam tak wbijasz to najpierw na prawdę tak wbij =) I jak Ty chcesz komuś udzielać wskazówek jak sam o nie prosisz? @topic Jak nie chcesz skillowac to po co ten temat? Idź expij na guardy/dc/tomba na facc... |
Na 30 dopiero takie '' hard skilling '' i skille przynajmniej na tyle na ile kamyków Cię stać. Bez przesady, żeby nie było 3 plecaki kamyków ale zużyj np. 100 i wyexp ze 2 poziomyi znowu. Grasz dla przyjemności nikt Ci nie karze.
|
Cytuj:
|
Najlepiej do 80 dystance i cie nie obchodzi on do 70-80 lvl
moje zdanie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |